SJV | Workshops

Workshops bij SJV

Nieuw sinds 2018: workshops bij SJV!

Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt om deze activiteit af te lasten.
Lees hier waarom!
 
We houden jullie op de hoogte!

 

2018 zijn we bij SJV goed begonnen met het introduceren van iets nieuws: workshops! SJV zal dit jaar verschillende workshops organiseren voor verschillende leeftijden. Aankomende workshops worden gecommuniceerd via deze pagina en natuurlijk onze social media kanalen!

Schuif jij ook gezellig aan tijdens één of meerdere van onze workshops? Dat vinden we heel gezellig!

Workshop 2: Maak je eigen Beeldje!

De workshop: ‘Maak je eigen Beeldje’ vond plaats op twee zaterdagen: 17 maart en 24 maart 2018, van 14.00 tot 15.30! Tijdens workshop hebben de kinderen hun creativiteit laten zien in de beeldjes. Het resultaat is prachtig geworden! 

Workshop 1: Ballonnen vouwen!

Een nieuw jaar, dus ook een nieuwe activiteit op het programma! Op zaterdag 6 januari waren alle kinderen van groep 1 t/m 8 van harte welkom bij de creatieve workshop ‘ballonnen vouwen’. Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn kinderen onder leiding van een heuse ballonnenclown aan de slag gegaan met het maken van de mooiste creaties, die ze daarna uiteraard mee naar huis hebben genomen!

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This