SJV | Workshops

Workshops bij SJV

Nieuw sinds 2018: workshops bij SJV!

2018 zijn we bij SJV goed begonnen met het introduceren van iets nieuws: workshops! SJV zal dit jaar verschillende workshops organiseren voor verschillende leeftijden. Aankomende workshops worden gecommuniceerd via deze pagina en natuurlijk onze social media kanalen!

Schuif jij ook gezellig aan tijdens één of meerdere van onze workshops? Dat vinden we heel gezellig!

Workshop 2: Maak je eigen Beeldje!

De workshop: ‘Maak je eigen Beeldje’ gaat plaatsvinden op twee zaterdagen: 17 maart en 24 maart, van 14.00 tot 15.30! De workshop is bedoeld voor de kinderen van groep 5 en 6. De workshop bestaat uit twee delen. Het is belangrijk dat de kinderen bij beide sessies aanwezig zijn om het beeldje af te kunnen maken!
 
De kosten bedragen €2,50 per kind en er is een maximum vastgesteld van 24 kinderen.
 
Inschrijven voor deze workshop is mogelijk vanaf maandag 5 maart via onderstaande knop op onze website!

 

Maak je eigen beeldje

  • Gegevens Kind

  • Invoeren als dd-mm-jjjj of gebruik de kalendertool

  • Gegevens School

  • Gegevens Ouder

  • Vul een telefoonnummer voor geval van nood in. U kunt hieronder gewoon de 10 cijfers van uw mobiele of vaste telefoonnummer intypen inclusief netnummer en zonder () !
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Workshop 1: Ballonnen vouwen!

Een nieuw jaar, dus ook een nieuwe activiteit op het programma! Op zaterdag 6 januari zijn alle kinderen van groep 1 t/m 8 van harte welkom bij de creatieve workshop ‘ballonnen vouwen’. Van 14.00 uur tot 17.00 uur kun je in het SJV-gebouw onder leiding van een heuse ballonnenclown de mooiste creaties maken, die je uiteraard mee naar huis mag nemen!

Meedoen kost € 2,50 per kind, dit ontvangen wij graag contant. In de kosten zijn het ballonnenpompje (wat ook mee naar huis mag) en natuurlijk de ballonnen inbegrepen. Bovendien krijgt iedere deelnemer een glaasje ranja en een lekker snoepje.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan vóór zondag 24 december op onze website aan met je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes, zusjes of andere ‘vouwers’! We hebben het maximaal aantal beschikbare plaatsen vastgesteld op 100.

Wij hebben heel veel zin in deze gezellige middag, tot dan?!

Nieuwsbrief

#2019! Een nieuw jaar waarin we weer veel leuke activiteiten voor de kids op het programma hebben staan. De beste wensen!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This