SJV | Workshops

Workshops bij SJV

Nieuw sinds 2018: workshops bij SJV!

2018 zijn we bij SJV goed begonnen met het introduceren van iets nieuws: workshops! SJV zal dit jaar verschillende workshops organiseren voor verschillende leeftijden. Aankomende workshops worden gecommuniceerd via deze pagina en natuurlijk onze social media kanalen!

Schuif jij ook gezellig aan tijdens één of meerdere van onze workshops? Dat vinden we heel gezellig!

Workshop 2: Maak je eigen Beeldje!

De workshop: ‘Maak je eigen Beeldje’ vond plaats op twee zaterdagen: 17 maart en 24 maart 2018, van 14.00 tot 15.30! Tijdens workshop hebben de kinderen hun creativiteit laten zien in de beeldjes. Het resultaat is prachtig geworden! 

Workshop 1: Ballonnen vouwen!

Een nieuw jaar, dus ook een nieuwe activiteit op het programma! Op zaterdag 6 januari waren alle kinderen van groep 1 t/m 8 van harte welkom bij de creatieve workshop ‘ballonnen vouwen’. Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn kinderen onder leiding van een heuse ballonnenclown aan de slag gegaan met het maken van de mooiste creaties, die ze daarna uiteraard mee naar huis hebben genomen!

Nieuwsbrief

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse #Poppenconsultatiebureau plaats in Perron-3, waar de poppendokters flink aan de slag konden! Veel kindjes kwamen met hun zieke pop of knuffel, maar na afloop van alle consulten kunnen de dokters zeggen dat iedereen kerngezond naar huis ging! pic.twitter.com/uzNM…

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This