Wetens(w)aardigheden

 1. Zorg, tenzij anders aangegeven, elke dag voor een lunchpakket. Er is ranja voor de kinderen en koffie en thee voor de groepsleiding en daghulpen. Alleen op de uitgaansdag is er geen drinken aanwezig. We raden aan om een hervulbaar flesje mee te geven.
 2. Neem regenkleding en extra kleren mee voor waterspelen.
 3. Bij slecht weer (regen) graag gymschoenen meenemen i.v.m. wijziging dag. Tijdens het hutten bouwen geen slippers dragen i.v.m. spijkers.
 4. Er is elke dag, op iedere locatie, EHBO aanwezig.
 5. Toiletten staan bij SJV op het terrein en op de spellocaties.
 6. Kinderen en groepsleiding van schoolgroep 2 t/m 8 brengen op maandag en vrijdag een hamer (voorzien van hun naam) mee. Er mag alleen getimmerd worden en dus geen schroeven en schroefmachines mee genomen worden.
 7. Het verzoek om niet eerder dan de aangegeven tijd op de verschillende locaties te komen. Er is geen toezicht buiten de afgesproken tijden.
 8. Alle schoolgroepen krijgen een coach in een eigen kleur toegewezen die zij de gehele week kunnen volgen als herkenning.
 9. Elke dag brengt de ROS kabelkrant een prachtige reportage en zetten wij de foto’s ’s avonds op onze website.
 10. Dagelijks kunt u de actuele informatie vinden op onze site  www.sjvrosmalen.nl.

Informatie voor (groeps)leiding en daghulpen 

 1. Voor elke groep is er een zogenaamde groepstas. Daarin zit een draaiboek voor de hele week met extra informatie. De tijdschema’s worden op de dag zelf of dag ervoor uitgedeeld. Verder vind je in de groepstas verschillende materialen zoals een schaar een nietmachine etc.
  De groepstas kun je op maandag na de opening op halen. De tas mag je de gehele week bij je houden tenzij je de volgende dag niet helpt.
 2. Iedere dag zijn er coaches aanwezig waar je alle vragen aan kunt stellen en/of problemen aan kunt voorleggen. De coaches zullen duidelijk herkenbaar zijn.
 3. Zijn er problemen, met kinderen of materiaal, die jezelf niet op kunt lossen, of waar je graag hulp bij hebt, meld het bij iemand van SJV en wij zullen samen met jullie naar een oplossing zoeken.
 4. Op maandag worden er hutten gebouwd. Dit jaar wordt er niet geverfd aangezien we te gast zijn bij PV de Zwaluw. Ter vervanging mag er behangen worden. Hiervoor zijn materialen aanwezig maar je mag ook van thuis meenemen.
 5. Roken: niet in het SJV-gebouw. Geen alcohol drinken gedurende de KVW. Houdt er rekening mee dat je met kinderen ´werkt´. Op vrijdagavond na het sluiten van het programma is de bar ook geopend voor alle (groeps)leiding.
 6. Het secretariaat is inmiddels gesloten. Op zaterdag 27 augustus zijn wij van 12.00-15.00 uur in het SJV-gebouw aanwezig om vragen te beantwoorden. Daar kan ook de indeling ingezien worden.
Share This