SJV | Wandel3Daagse

Wandel mee tijdens de Wandel3Daagse
van SJV!

Al jaren één van de best bezochte activiteiten: de Wandel3Daagse! Ook dit jaar organiseren wij weer drie dagen lang super gezellige wandeltochten van 5 of 10 km in en rondom ons mooie dorp. Loop mee en zorg er zo voor dat we vrijdag 25 mei weer 3.000 (!) wandelaars mogen verwelkomen op de Via Gladiola.

Niet alleen basisschoolleerlingen kunnen zich inschrijven, ook andere wandelaars zijn uiteraard van harte welkom. Dus ouders, broertjes, zusjes of andere bekenden: schrijf nu in en ga mee op pad!

Ieder kind dat zich inschrijft, moet begeleid worden door een volwassene. De kosten voor deelname bedragen €3,50 per persoon. Om het totaalbedrag te voldoen, kun je gebruikmaken van het antwoordstrookje van de brief die is uitgedeeld op school. Aanmelden bij de organisatie kan ook bij aanvang van de eerste dag. Het verschuldigde bedrag ontvangen wij dan graag contant.

 

Dus zoek die loopschoenen, smeer de kuiten en schrijf in!

Tot woensdag 23 mei!

Starttijden en startplaatsen

 De Wandel3Daagse van 2018 zal plaatsvinden van woensdag 23 mei t/m vrijdag 25 mei!

Starttijden en –plaatsen

Woensdag 23 mei

* 5 km vertrek om 18.30 uur

* 10 km vertrek om 18.15 uur

Parkeerplaats Stadion De Vliert

 

Donderdag 24 mei

* 5 km vertrek om 18.30 uur

* 10 km vertrek om 18.15 uur

Rodenborch College

 

Vrijdag 25 mei

* 5 km vertrek om 18.00-18.15 uur

* 10 km vertrek om 17.00-17.15 uur

Gildeplein centrum Rosmalen

 

Alle wandelaars worden rond 19.30 uur in het centrum verwacht. De Via Gladiola loopt vanaf de kruising Dorpsstraat/Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat tot en met de Driesprong. Hier kunnen kijkers bekenden feestelijk inhalen. Uiteraard ontvangt iedere loper na drie dagen wandelen een medaille.

Nieuwsbrief

Zojuist de cheque van de Rabobank Clubkas in ontvangst mogen nemen! Erg blij mee 😃 #Rabobank #dankjewel Bedankt ook aan iedereen die op ons gestemd heeft 🙏🏻 pic.twitter.com/9NYT…

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This