SJV | Wandel3Daagse

Wandel mee tijdens de Wandel3Daagse
van SJV!

Al jaren één van de best bezochte activiteiten: de Wandel3Daagse! Ook dit jaar organiseren wij weer drie dagen lang super gezellige wandeltochten van 5 of 10 km in en rondom ons mooie dorp. Loop mee en zorg er zo voor dat we vrijdag 24 mei weer 3.000 (!) wandelaars mogen verwelkomen op de Via Gladiola.

Niet alleen basisschoolleerlingen kunnen zich inschrijven, ook andere wandelaars zijn uiteraard van harte welkom. Dus ouders, broertjes, zusjes of andere bekenden: schrijf nu in en ga mee op pad!

Ieder kind dat zich inschrijft, moet begeleid worden door een volwassene. De kosten voor deelname bedragen €3,50 per persoon. Om het totaalbedrag te voldoen, kun je gebruikmaken van het antwoordstrookje van de brief die wordt uitgedeeld op school. Aanmelden bij de organisatie kan ook bij aanvang van de eerste dag, bij onze eigen SJV-kraam. Het bedrag ontvangen wij dan graag contant, gepast.

Dus zoek die loopschoenen in je kast, smeer de kuiten en schrijf in!

Tot woensdag 22 mei!

Starttijden en startplaatsen

Woensdag 22 mei

Parkeerplaats voetbalvereniging OJC ROSMALEN Laaghemaal

5 km vertrek om 18.30 uur

10 km vertrek om 18.15 uur

 

Donderdag 23 mei

Rodenborch College

5 km vertrek om 18.30 uur

10 km vertrek om 18.15 uur

 

Vrijdag 24 mei

Gildeplein – Rosmalen

5 km vertrek om 18:00 – 18:15 uur

10 km vertrek om 17:00 – 17.15 uur

 —

Alle wandelaars worden op vrijdag rond 19.30 uur in het centrum verwacht. De Via Gladiola loopt vanaf de kruising Dorpsstraat/Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat tot en met de Driesprong. Hier kunnen kijkers bekenden feestelijk inhalen. Uiteraard ontvangt iedere loper na drie dagen wandelen een medaille.

Nieuwsbrief

@NoutvBeckhoven Wij hebben er ook van genoten Nout! We mochten vandaag gewoon ongegeneerd weer een keer in de plassen stampen totdat we nat waren tot op onze onderbroek! #onderbroekenlol #sjvkvw2019

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This