SJV | Wandel3Daagse

Wandel mee tijdens de Wandel3Daagse
van SJV!

Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt om deze activiteit af te lasten.
Lees hier waarom!
 
We houden jullie op de hoogte!

 

Dit jaar is het op 13, 14 en 15 mei weer zover: dan vindt de Wandel3Daagse van SJV plaats! Al jaren een van de beste bezochte activiteiten en dus ook dit jaar op het programma.  

We zetten wederom aantrekkelijke wandelroutes van 5 en 10 kilometer uit in en rondom ons mooie dorp. Tijdens de jubileumeditie in 2019 mochten wij de laatste dag ruim 3.400 deelnemers verwelkomen en toejuichen op de Via Gladiola. Ook tijdens deze 41ste editie hopen we op jullie aanwezigheid, enthousiaste inzet en hulp, zodat we er samen weer een succes van kunnen maken!

Niet alleen basisschoolleerlingen kunnen zich inschrijven, ook andere wandelaars zijn uiteraard van harte welkom. Dus ouders, broertjes, zusjes of andere bekenden: schrijf nu in en ga mee op pad! 

Ieder kind dat zich inschrijft, moet begeleid worden door een volwassene. De kosten voor deelname bedragen €3,50 per persoon. Om het totaalbedrag te voldoen, kun je gebruikmaken van het antwoordstrookje van de brief die wordt uitgedeeld op school. Aanmelden bij de organisatie kan ook bij aanvang van de eerste dag, bij onze eigen SJV-kraam. Het bedrag ontvangen wij dan graag contant, gepast.

Dus zoek die loopschoenen in je kast, smeer de kuiten en schrijf in!

 Tot woensdag 13 mei!

Starttijden en -plaatsen

 

Woensdag 13 mei

Stadion De Vliert | ‘s-Hertogenbosch

5 km vertrek om 18.30 uur

10 km vertrek om 18.15 uur

 

Donderdag 14 mei

Rodenborch College | Rosmalen

5 km vertrek om 18.30 uur

10 km vertrek om 18.15 uur

 

Vrijdag 15 mei

Gildeplein | Rosmalen

5 km vertrek om 18:00 – 18:15 uur

10 km vertrek om 17:00 – 17.15 uur

 —

Alle wandelaars worden op vrijdag rond 19.30 uur in het centrum verwacht. De Via Gladiola loopt vanaf de kruising Dorpsstraat/Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat tot en met de Driesprong. Hier kunnen kijkers bekenden feestelijk inhalen. Uiteraard ontvangt iedere loper na drie dagen wandelen een medaille.

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This