SJV | Wandel3Daagse

Wandel mee tijdens de Wandel3Daagse
van SJV!

Al jaren één van de best bezochte activiteiten: de Wandel3Daagse! Ook dit jaar organiseren wij weer drie dagen lang super gezellige wandeltochten van 5 of 10 km in en rondom ons mooie dorp. Loop mee en zorg er zo voor dat we vrijdag 24 mei weer 3.000 (!) wandelaars mogen verwelkomen op de Via Gladiola.

Niet alleen basisschoolleerlingen kunnen zich inschrijven, ook andere wandelaars zijn uiteraard van harte welkom. Dus ouders, broertjes, zusjes of andere bekenden: schrijf nu in en ga mee op pad!

Ieder kind dat zich inschrijft, moet begeleid worden door een volwassene. De kosten voor deelname bedragen €3,50 per persoon. Om het totaalbedrag te voldoen, kun je gebruikmaken van het antwoordstrookje van de brief die is uitgedeeld op school. Aanmelden bij de organisatie kan ook bij aanvang van de eerste dag. Het verschuldigde bedrag ontvangen wij dan graag contant.

Dus zoek die loopschoenen, smeer de kuiten en schrijf in!

Tot woensdag 22 mei!

Starttijden en startplaatsen

 De Wandel3Daagse van 2018 zal plaatsvinden van woensdag 22 mei t/m vrijdag 24 mei!

Starttijden en –plaatsen worden ruim voor het plaatsvinden van het evenement bekend gemaakt!

 

 —

Alle wandelaars worden op vrijdag rond 19.30 uur in het centrum verwacht. De Via Gladiola loopt vanaf de kruising Dorpsstraat/Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat tot en met de Driesprong. Hier kunnen kijkers bekenden feestelijk inhalen. Uiteraard ontvangt iedere loper na drie dagen wandelen een medaille.

Nieuwsbrief

Vrijdag 14 december vindt in De Kentering de gezamenlijke themadisco voor groep 7 en 8 plaats! De disco kent ook een thema: Sinter-Kerst & Nieuw! Verkleden naar het thema vinden we hartstikke leuk! De disco duurt van 19.30 tot 22.30. Zien we jullie daar? pic.twitter.com/GEZe…

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This