SJV | Vrijwilliger worden!

Zet je in voor de Rosmalense basisschooljeugd

Zie jij ook graag blije kindergezichten? Word dan vrijwilliger bij SJV.

SJV heeft een OrganisatieTeam (OT) met verschillende kartrekkers voor de activiteiten. Allemaal vrijwilligers die er plezier in hebben om in hun vrije tijd een steentje bij te dragen aan de druk bezochte activiteiten voor de Rosmalense jeugd. Om alle kinderen goed te bereiken, is er een nauwe samenwerking met alle basisscholen van Rosmalen.

Waarom SJV-vrijwilliger worden? Je krijgt er energie van, je hebt contact met andere ouders en niet onbelangrijk, het is ook heel gezellig. Spreekt SJV je aan? Overweeg je om een keer een handje te helpen als vrijwilliger? Mail ons dan en wie weet draag jij binnenkort al bij aan het succes van een SJV activiteit en het plezier voor onze kinderen.

Mailen kan naar: secretariaat@sjvrosmalen.nl.

In Veilige Handen

Mocht bij SJV een vrijwilliger zijn of haar werk als vrijwilliger niet als veilig of integer ervaren, dan kan hij of zij contact opnemen met onze eigen vertrouwenspersoon.

Lees onze Model Gedragscode Medewerkers

Inschrijving Vrijwilliger Algemeen

  • Gegevens Vrijwilliger

  • Vul een telefoonnummer in. U kunt hieronder gewoon de 10 cijfers van uw mobiele of vaste telefoonnummer intypen inclusief netnummer en zonder () !
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de workshop 'Maak je eigen Beeldje' via onze website: sjvrosmalen.nl/works… De workshop is bedoeld voor kinderen uit groep 5 en 6. Vindt plaats op 24 feb en 3 maa. Het is van belang dat de kids bij beide sessies aanwezig zijn om het beeldje af te kunnen maken!😄

Share This