Binnenkort gaat een gebouw, dat decennialang bepalend was in de wijk ’t Ven en in Rosmalen, omgestoten worden. Dan wordt er plaats gemaakt voor een prachtig nieuw gebouw waar basisschool ’t Ven en Kanteel de hoofdgebruikers van zullen worden. En waar wij als SJV ook weer een mooie plek krijgen. We kunnen in de nieuwe situatie onze lokalen delen met de school en de kinderopvang en ook, heel belangrijk, extra ruimte geven voor de seniorenvereniging HEVO. Door de nieuwbouw komt er ook een prachtige nieuwe gymzaal die voor de HEVO-leden ruimte biedt om dicht bij hun eigen ‘Ontmoeting’ te kunnen sporten.

Natuurlijk willen we graag nog een keer ons huidige gebouw openstellen voor iedereen die nog een keer wil kijken hoe het was om daar naar de hobbyclub of de timmerclub, de dansclubs en nog veel langer geleden de toneelclub te gaan. Niet te vergeten alle kinderen die hier hun eerste disco beleefden! Er ligt een rijke geschiedenis in dit gebouw.

Op zaterdag 21 november tussen 15.00 en 17.00 uur staan onze deuren open voor iedereen die nog eens binnen wil kijken. Wij zorgen voor een bakje koffie of het bekende bekertje ranja en natuurlijk iets lekkers.

Bewoners, (oud)-vrijwilligers, discogangers, en bezoekers van alle bekende activiteiten van SJV, iedereen die SJV een warm hart toedraagt is welkom om nog een laatste keer in het gebouw rond te lopen.

Tot ziens op zaterdag 21 november!

SJV Rosmalen

Share This