SJV | Vrijwilliger worden!

Zet je in voor de Rosmalense basisschooljeugd

Word vrijwilliger!

Wil jij graag meewerken aan het organiseren van leuke activiteiten voor de Rosmalense basisschooljeugd, dan ben je bij ons aan het goede adres! 

SJV heeft een OrganisatieTeam (OT) met verschillende kartrekkers voor de activiteiten. Allemaal vrijwilligers die er plezier in hebben om in hun vrije tijd een steentje bij te dragen aan de druk bezochte activiteiten voor de Rosmalense jeugd. Om alle kinderen goed te bereiken, werken we nauw samen met alle basisscholen van Rosmalen.

Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden en dan nemen wij contact met je op. Wie weet draag jij dan binnenkort al bij aan het succes van een SJV activiteit en het plezier voor de Rosmalense kinderen.

Vacatures!

We zijn altijd blij met nieuwe vrijwilligers. Mocht je toch benieuwd zijn waar we op dit moment specifiek naar op zoek zijn? Zie dan de volgende vacatures:

 

 

Inschrijving Vrijwilliger Algemeen

  • Gegevens Vrijwilliger

  • Vul een telefoonnummer in. U kunt hieronder gewoon de 10 cijfers van uw mobiele of vaste telefoonnummer intypen inclusief netnummer en zonder () !
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nieuwsbrief

@NoutvBeckhoven Wij hebben er ook van genoten Nout! We mochten vandaag gewoon ongegeneerd weer een keer in de plassen stampen totdat we nat waren tot op onze onderbroek! #onderbroekenlol #sjvkvw2019

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This