Slimste Rosmalenaar jr. van 't jaar

2015
SJV organiseert samen met de organisatie die zich in Rosmalen met geschiedenis bezighoudt, op zondagmiddag 14 juni een leuke kennisquiz op De Driesprong. Met leuke vragen kun jij misschien wel de Slimste Rosmalenaar van 2015 worden? Doe je mee? Schrijf je dan snel in!

De naam Rosmalen bestaat dit jaar 1200 jaar. Dat vieren we op zondag 14 juni. We beginnen tussen 11.30 en 11.45 uur met een leuke gezamenlijke foto bij het Wiel van Armando. Vanaf het Wiel wandelen we langs De Annenborch, waar speciaal voor de bewoners (onze oudste generatie Rosmalenaren) een aantal leuke voorstellingen zijn. Dan lopen we door en gaan we naar De Driesprong.

Om 14.00 uur start op de Driesprong de quiz voor jou. Zit jij in één van de basisschoolgroepen 5 tot en met 8? Dan mag je meedoen. Schrijf je dan snel in en stuur een mail naar secretariaat@sjvrosmalen.nl. Via het zogenaamde ‘petje op petje af’-principe leiden verschillende rondes tot een paar finalisten. Zij strijden tegen elkaar om de titel ‘de Slimste Rosmalenaar 2015 jr.’ De finale is rond 15.00 uur.

Heb je zin om mee te doen? Aarzel niet, want we kunnen 200 kinderen toelaten. Daarna stopt de inschrijving.

We zien je graag op zondag 14 juni!

Nb:     vertel je ouders ook dat rond 15.30 uur de quiz voor volwassenen start. De inschrijving hiervoor is ter plaatste. Ook voor jouw ouders zijn verschillende vragenrondes, die eveneens leiden tot een vijftal finalisten. Zij strijden uiteindelijk in een Grand Finale – rond 16.30 uur – om de Slimste Rosmalenaar 2015 sr. Vraag maar eens of ze het durven te spelen.

 

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This