SJV | Rommelpot

Carnavalsdisco vanaf groep 5

SJV heeft besloten om vanwege de verhuizing de Rommelpot 2017 niet door te laten gaan. In 2018 hopen we weer een leuke Rommelpot te organiseren! Onze vrijwilligers zijn al weken bezig met de verhuizing, de oliebollenbingo en de oliebollenkraam. Daardoor hebben wij helaas de organisatie van de Rommelpot niet op kunnen starten. We willen de kids graag op een veilige manier carnaval laten vieren. We hopen op jullie begrip!

SJV en Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval (SVRC) organiseren tijdens de carnaval 3 feestavonden (zondag, maandag en dinsdag van 19.30-22.30 uur) voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 in ‘feestpaleis’ de Kentering. Onze huisdj’s zorgen voor de nodige beats en maken er samen met jullie een fantastisch feest van!

 

Een dagkaart kost € 4,- en de drie-dagen-kaart € 11,-. Frisdrank is € 1,- en chips en snoep € 0,50. Als er nog kaarten over zijn dan worden deze aan de deur verkocht voor € 5,- per dag. De SJV-munten zijn niet geldig in de Rommelpot.

Om deze avonden mogelijk te maken, zijn wij elk jaar dringend op zoek naar hulpen. Aanmelden hiervoor kan via rommelpot@sjvrosmalen.nl. Hulpen krijgen voorrang met de kaartverkoop!

 Huisregels

  1. Er wordt geen alcohol geschonken of mee naar binnen genomen.
  2. Er mag niet worden gerookt.
  3. Voor sluitingstijd mag niemand naar buiten tenzij je door je ouders wordt opgehaald. Ook ouders mogen gedurende het feest niet naar binnen.
  4. Alleen voor noodgevallen is er telefoon.
  5. Spuitbussen en stiften verboden.
  6. Laserpennen verboden.

We zien jullie in de Rommelpot!

Nieuwsbrief

Share This