SJV | Rommelpot

Carnavalsdisco vanaf groep 5

In 2020 is er voor kinderen weer de Rommelpot! Op 23, 24 en 25 februari 2020 kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 dansen en feesten bij SJV!

SJV en Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval (SVRC) organiseren tijdens de carnaval 3 feestavonden (zondag en maandag van 19.00 – 22.30, en dinsdag van 18.30 – 21.30 uur) voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 in ‘het feestpaleis’ bij SJV. Onze DJ’s zorgen voor de nodige beats en maken er samen met jullie een fantastisch feest van! Je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete nummers aanvragen.

Een dagkaart kost € 3,50 en de drie-dagen-kaart € 9,-. Frisdrank is € 1,- en chips en snoep € 0,50. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur! De SJV-munten zijn niet geldig in de Rommelpot.

Om deze avonden mogelijk te maken, zijn wij elk jaar dringend op zoek naar hulpen. Aanmelden hiervoor kan via secretariaat@sjvrosmalen.nl t.a.v. Michiel.

 Huisregels

  1. Er wordt geen alcohol geschonken of mee naar binnen genomen.
  2. Er mag niet worden gerookt.
  3. Voor sluitingstijd mag niemand naar buiten tenzij je door je ouders wordt opgehaald.
  4. Alleen voor noodgevallen is er telefoon.
  5. Spuitbussen en stiften verboden, confetti en serpetines zijn toegestaan.
  6. Laserpennen verboden.

We wensen iedereen een leuke carnaval en hopen jullie in de Rommelpot te zien!

Nieuwsbrief

@NoutvBeckhoven Wij hebben er ook van genoten Nout! We mochten vandaag gewoon ongegeneerd weer een keer in de plassen stampen totdat we nat waren tot op onze onderbroek! #onderbroekenlol #sjvkvw2019

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This