SJV | Prom Night

Afscheidsgala voor kinderen van groep 8

Aanmelden Prom Night 2017 is gesloten!

De SJV disco voor groep 7 en 8 is altijd een groot succes. De groep 8-leerlingen zullen met pijn in hun hart afscheid nemen van deze leuke activiteit. Maar SJV wil nog éénmaal iets spectaculairs voor hen organiseren.

De zaal is gereserveerd, de DJ’s hebben hun set al klaar, de limo is gehuurd, de fotografen staan te trappelen! Ga op zoek naar een mooi pak of een adembenemende jurk want Prom Night is dé afsluiting van je basisschooltijd!

Zaterdag 8 juli (19.30-22.30 uur) vindt dit fantastische feest plaats bij Perron-3 in Rosmalen. 

De kosten zijn € 5,- per persoon.

 

De inschrijvingen worden gecontroleerd door de eigen leraar/lerares en van hen krijgen de kinderen ook hun toegangsticket in de vorm van een polsbandje. Betalen kan aan de deur op de avond zelf. Het feest is alleen toegankelijk voor groep 8-leerlingen van de Rosmalense basisscholen. Hier wordt streng op gecontroleerd.

GEZOCHT: voor deze gedenkwaardige avond zijn we nog op zoek naar 15 hulpen. Wil je deze avond mogelijk maken voor de kinderen, mail dan naar disco@sjvrosmalen.nl.

Nieuwsbrief

SJV's Nieuwsbrief: 'Veel leuks in het vooruitzicht!' - mailchi.mp/sjvrosmal… Ontvang jij de nieuwsbrief nog niet standaard in je mailbox? Meld je nu aan via onze website en zorg dat je niks mist!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This