SJV | Prom Night

Afscheidsgala voor kinderen van groep 8

De SJV disco voor groep 7 en 8 is altijd een groot succes. De groep 8-leerlingen zullen na dit schooljaar afscheid nemen van deze leuke activiteit. Maar SJV wil nog éénmaal iets spectaculairs voor hen organiseren: de heuse Prom Night!

De zaal is gereserveerd, de DJ’s werken hard aan een goede playlist met muziek en de fotografen staan te trappelen! Ga op zoek naar een mooi pak of een adembenemende jurk want Prom Night is dé afsluiting van je basisschooltijd!

Zaterdag 29 juni (19.30-22.30 uur) vindt dit fantastische feest plaats bij de Kentering in Rosmalen.

De kosten zijn € 5,- per persoon en worden voldaan tijdens de Prom Night bij de ingang.

 

Inschrijven

De inschrijving is gesloten. Wij gaan alle polsbandjes tellen en bij alle scholen afgeven. Via de leerkrachten krijgen de kinderen hun entreebewijs voor de Prom Night. Doe deze om je pols als je naar de Prom komt en je mag naar binnen. Betalen kan aan de deur op de avond zelf. Het feest is alleen toegankelijk voor groep 8-leerlingen van de Rosmalense basisscholen. Hier wordt streng op gecontroleerd.

Verkeer

Voor de aanrijroute voor de Prom Night verzamelen we bij de parkeerplaats van de oude Aldi (Raadhuisstraat 8) om daarna via de Raadhuisstraat over de Driesprong de Dorpstraat in te rijden, het verkeer wordt weggeleid via de Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat. Vanwege de veiligheid zijn enkel voertuigen toegestaan die voldoen aan de richtlijnen van wegenverkeerswet. Door werkzaamheden aan het einde van de Dorpsstraat zullen we tijdens de Prom Night gebruik maken van een noodweg van steenslag. 

Nieuwsbrief

Heb je je kind ingeschreven voor de KinderVakantieWeek en gisteren geen e-mail ontvangen over de groepsindeling? Check svp je spambox. Daar ook geen KVW-bericht? Geef ons een seintje via kvw@sjvrosmalen met vermelding van de voor- en achternaam van je kind, dan informeren we je.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This