SJV | Prom Night

Afscheidsgala voor kinderen van groep 8
Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt om deze activiteit af te lasten.
Lees hier waarom!
 
We houden jullie op de hoogte!

 

De SJV disco voor groep 7 en 8 is altijd een groot succes. De groep 8-leerlingen zullen na dit schooljaar afscheid nemen van deze leuke activiteit. Maar SJV wil nog éénmaal iets spectaculairs voor hen organiseren: de heuse Prom Night!

De zaal is gereserveerd, de DJ’s werken hard aan een goede playlist met muziek en de fotografen staan te trappelen! Ga op zoek naar een mooi pak of een adembenemende jurk want Prom Night is dé afsluiting van je basisschooltijd!

Zaterdag 29 juni (19.30-22.30 uur) vindt dit fantastische feest plaats bij de Kentering in Rosmalen.

De kosten zijn € 5,- per persoon en worden voldaan tijdens de Prom Night bij de ingang.

 

Inschrijven

De inschrijving is gesloten. Wij gaan alle polsbandjes tellen en bij alle scholen afgeven. Via de leerkrachten krijgen de kinderen hun entreebewijs voor de Prom Night. Doe deze om je pols als je naar de Prom komt en je mag naar binnen. Betalen kan aan de deur op de avond zelf. Het feest is alleen toegankelijk voor groep 8-leerlingen van de Rosmalense basisscholen. Hier wordt streng op gecontroleerd.

Verkeer

Voor de aanrijroute voor de Prom Night verzamelen we bij de parkeerplaats van de oude Aldi (Raadhuisstraat 8) om daarna via de Raadhuisstraat over de Driesprong de Dorpstraat in te rijden, het verkeer wordt weggeleid via de Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat. Vanwege de veiligheid zijn enkel voertuigen toegestaan die voldoen aan de richtlijnen van wegenverkeerswet. Door werkzaamheden aan het einde van de Dorpsstraat zullen we tijdens de Prom Night gebruik maken van een noodweg van steenslag. 

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This