SJV | Poppenconsultatiebureau

Onze poppendokters lappen jouw pop of knuffel weer op!

Is jouw pop of knuffel ziek of wil je hem gewoon even laten nakijken zodat de pop of knuffel helemaal gezond is? Kom op zaterdag 16 maart 2019 naar het poppenconsultatiebureau.

Peuters en kinderen uit de groepen 1 t/m 4 zijn welkom bij onze poppendokters op de eerste etage van Perron-3 (bij het ‘echte’ consultatiebureau).

In de wachtkamer liggen kleurplaten klaar, en wordt er heerlijke ranja uitgeserveerd. Als je eenmaal wordt opgeroepen, mag je door naar de poppendokter.

Jouw pop of knuffel wordt dan verzorgd, gemeten, gewogen en onderzocht. Alle gegevens worden opgeschreven op een consultatiekaart. En er is ook een lekkere traktatie zoals je dat bij SJV bent gewend!

Om iedereen voldoende aandacht te geven is er een scholenindeling gemaakt. Komt het tijdstip niet zo goed uit, dan is het geen probleem om een ander uur te kiezen. Zit je in een hogere groep en wil je deze dag niet missen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Indeling scholen:

13.00 – 16.00 uur : De peuters
13.00 – 14.00 uur : Sparrenbos, D’n Krommenhoek, ’t Ven
14.00 – 15.00 uur : De Terp, De Vlieger, Jeroen Bosch, Wittering, De Sprong
15.00 – 16.00 uur : Kruisstraat, De Masten, De Hobbit, De Troubadour, De Groote Wielen en De Hoven

De kosten voor deelname zijn € 2,50 per kind, ouders/begeleiders mogen natuurlijk gewoon mee lopen.

Nieuwsbrief

Heb je je kind ingeschreven voor de KinderVakantieWeek en gisteren geen e-mail ontvangen over de groepsindeling? Check svp je spambox. Daar ook geen KVW-bericht? Geef ons een seintje via kvw@sjvrosmalen met vermelding van de voor- en achternaam van je kind, dan informeren we je.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This