SJV | Poppenconsultatiebureau

Onze poppendokters in het SJV-gebouw!

Is jouw pop of knuffel ziek of wil je hem gewoon even laten nakijken? Kom op 10 maart 2018 naar het poppenconsultatiebureau.

Peuters en kinderen uit de groepen 1 t/m 4 zijn welkom bij onze poppendokters op de eerste etage van Perron-3 (bij het ‘echte’ consultatiebureau).

Jouw pop of knuffel wordt dan verzorgd, gemeten, gewogen en natuurlijk door een echte poppendokter onderzocht. Alle gegevens worden opgeschreven op een consultatiekaart. En er is ook een lekkere traktatie zoals je dat bij SJV bent gewend!

Om iedereen voldoende aandacht te geven is er een scholenindeling gemaakt. Komt het tijdstip niet zo goed uit, dan is het geen probleem om een ander uur te kiezen. Zit je in een hogere groep en wil je deze dag niet missen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Indeling scholen:

13.00 – 16.00 uur : De peuters
13.00 – 14.00 uur : Sparrenbos, D’n Krommenhoek, ’t Ven
14.00 – 15.00 uur : De Overlaet, De Vlieger en De Borch, Jeroen Bosch, Wittering, De Sprong
15.00 – 16.00 uur : Kruisstraat, De Masten, De Hobbit, De Troubadour, De Groote Wielen en De Hoven

De kosten voor deelname zijn € 2,50 per kind

Nieuwsbrief

Vrijdag 14 december vindt in De Kentering de gezamenlijke themadisco voor groep 7 en 8 plaats! De disco kent ook een thema: Sinter-Kerst & Nieuw! Verkleden naar het thema vinden we hartstikke leuk! De disco duurt van 19.30 tot 22.30. Zien we jullie daar? pic.twitter.com/GEZe…

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This