SJV | Oliebollenbingo

Bingo gezellig met ons mee!
Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt om deze activiteit af te lasten.
Lees hier waarom!
 
We houden jullie op de hoogte!

 

Één rijtje vol, twee rijtjes vol, het gehele blok vol, en weer door naar de volgende bingo-kaart! De spanning is te snijden, wanneer je nog maar één cijfertje nodig hebt. En dan… BINGO! roepen vanaf je stoel! En heb je misschien een valse bingo? Dan mag je op je allermooist een liedje zingen, of een vuurwerkje nadoen!

Jaarlijks organiseren we, tussen Kerstmis en Oud & Nieuw onze eigen Oliebollenbingo! Tijdens deze gezellige middag zijn alle kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool van harte welkom om lekker te komen bingo-en!

De bingo is dit jaar op vrijdag 27 december in De Kentering. We starten om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Vanaf 13.45 uur is de kassa open om alvast een bingokaart te kopen. De entreeprijs is € 2,50 per kind.

SJV zorgt voor mooie prijzen, een glas ranja en een overheerlijke oliebol bij afloop. Dus neem een pen of stift mee en kom met je vriendjes en vriendinnetjes bingo spelen!

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This