SJV | Oliebollenbingo

Bingo gezellig met ons mee!

Één rijtje vol, twee rijtjes vol, het gehele blok vol, en weer door naar de volgende bingo-kaart! De spanning is te snijden, wanneer je nog maar één cijfertje nodig hebt. En dan… BINGO! roepen vanaf je stoel! En heb je misschien een valse bingo? Dan mag je op je allermooist een liedje zingen, of een vuurwerkje nadoen!

Jaarlijks organiseren we, tussen Kerstmis en Oud & Nieuw onze eigen Oliebollenbingo! Tijdens deze gezellige middag zijn alle kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool van harte welkom om lekker te komen bingo-en!

De bingo start om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Vanaf 13.45 uur is de kassa open om alvast een bingokaart te kopen. De entreeprijs is € 2,50 per kind. 

SJV zorgt voor mooie prijzen, een glas ranja en een overheerlijke oliebol bij afloop. Dus neem een pen of stift mee en kom met je vriendjes en vriendinnetjes bingo spelen!

Nieuwsbrief

Heb je je kind ingeschreven voor de KinderVakantieWeek en gisteren geen e-mail ontvangen over de groepsindeling? Check svp je spambox. Daar ook geen KVW-bericht? Geef ons een seintje via kvw@sjvrosmalen met vermelding van de voor- en achternaam van je kind, dan informeren we je.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This