KinderVakantieWeek 2019 - Afsluiting

KinderVakantieWeek 2019 – Afsluiting

Het zit er al weer op! Na 5 dagen bouwen, genieten, spelen, dansen, ontdekken, lachen, bewonderen en feesten is de KinderVakantieWeek van 2019 voorbij.  

 

Terugblik vrijdag

Wat een feest om te zien dat de hutten en tenten gisteren in een oogwenk weer gezellig waren! Kinderen en hun familie/vrienden/bekenden, handelswaar, nieuwe stoffen en vooral vrolijke gezichten leukten de ietwat verregende bouwsels direct op. En wat was het gezellig druk! Er is volop gehandeld, waardoor het zakgeld van veel kinderen een behoorlijke boost heeft gekregen. 

 

Terugblik 2019

We hopen dat alle kinderen genoten hebben van onze ‘reis’ dit jaar. Wij zeker wel! De hoeveelheid lol, dansjes, stralende gezichten en mooie dromen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst. Deze waren er in overvloed en daar zijn we heel blij mee. De afgelopen week omvatte ook een heleboel andere zaken, waarvan we er een aantal graag met jullie delen.

 

Dank jullie wel!

Beste hulpouders, dank jullie wel voor jullie positieve bijdrage aan de afgelopen week! Zonder jullie zou er geen KinderVakantieWeek mogelijk zijn. Dank voor:

  • het nakomen van de opgegeven hulpdagen
  • de energie die jullie hebben gestoken in het begeleiden en enthousiasmeren van jullie groep
  • het eigen maken van de informatie die we met jullie hebben gedeeld
  • de flexibiliteit die jullie hebben getoond
  • jullie constructieve feedback en complimenten
  • en natuurlijk het inschrijven van jullie kinderen! 

Uiteraard danken we ook onze sponsoren hartelijk voor hun steun aan SJV. Hun bijdragen zijn onmisbaar voor onze activiteiten. 

 

Gevonden voorwerpen

Alle spullen die gevonden zijn gedurende de week zijn bij ons verzameld in het SJV-gebouw. Iedereen bedankt voor het terugbrengen als je iets gevonden hebt. Mocht je nog iets kwijt zijn dan kan je aankomende woensdag 21 augustus nog even bij ons binnenlopen. Wij zijn dan aanwezig van 14.00 t/m 16.00 uur en van 19.30 t/m 21.00 uur. 

 

KinderVakantieWeek 2020

Natuurlijk vieren we het KVW-feestje volgend jaar weer! We hopen jullie op maandag 17 augustus 2020 allemaal weer te mogen begroeten. 

Graag tot volgend jaar, bij de 46e KinderVakantieWeek! We kijken er nu al naar uit! 

 

Actief worden binnen SJV?

Lijkt het je leuk om een volgende KinderVakantieWeek samen met ons te organiseren? Meld je dan hier aan voor meer informatie. Wellicht loop jij dan binnenkort ook in een oranje polo en organiseer je één van onze leuke activiteiten!

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This