Nieuwsbrief vrijdag 16 augustus

KinderVakantieWeek 2019 – Nieuwsbrief vrijdag 16 augustus

Morgen is dag 5 van de KinderVakantieWeek. De laatste dag, waarop we nog één keer maximaal plezier gaan maken met z’n allen. Met deze nieuwsbrief informeren we jullie over de bijzonderheden van deze dag. Uiteraard kijken we ook kort terug naar de dag van vandaag. 

 

Terugblik

Op de survival zijn de kinderen van de schoolgroepen 7 en 8 helemaal losgegaan in en rond het water. Spelletjes op hoog tempo, een muzikaal feestje én een knutselactiviteit hebben de dag gemaakt voor de kinderen uit schoolgroep 3 t/m 6. De kleuters hadden een rustdag, waarop ze ook Casper & Emma op het grote doek van Perron-3 konden bewonderen. Wat hadden de kinderen het leuk! 

 

Programma

Vandaag verzamelen alle groepen om 15.00 uur bij hun hut en is er voor iedereen tijd om aan de tenten/hutten te werken. Tevens is het tijd voor één van onze populairste activiteiten: de Marktplaats! Speciaal voor ons reisthema hebben we deze tot Bazaar gedoopt. Je kunt spulletjes (ver)kopen als speelgoed, zelfgemaakte cupcakes en sieraden, maar denk ook aan het samenstellen van bijvoorbeeld een grabbelton. We hopen dat jullie iets leuks gaan kopen van de Bazaaropbrengst!

De groepen 1 t/m 20 combineren de Bazaar met het voorbereiden van een verrassing voor hun papa, mama, opa, oma en andere lieve mensen die komen kijken. Heb je een zonnehoed, verrekijker of kleding die past in het reisthema; neem deze mee/trek deze aan! Voor het voorbereiden van de verrassing én de uitvoering geldt het volgende schema: 

  • Groep 1 t/m 8          oefenen 15.30-16.05 u          uitvoering 16.05-16.15 u*
  • Groep 9 t/m 20        oefenen van 16.15-16.50 u   uitvoering 16.50-17.00 u*

* De uitvoering voor alle geïnteresseerden is te bezoeken in de gymzaal in ons gebouw. Deze bevindt zich op de 1e verdieping. We gaan voor een echte verrassing, dus de deuren zijn alleen open tijdens de uitvoeringsmomenten. 

Kinderen en hulpen krijgen allemaal friet en een snack, volledig verzorgd door ’t Vosje! Vanaf 15.00 uur is de bar geopend en wordt er frisdrank en alcohol geschonken. Tot 18.00 uur mogen groepshulpen geen alcohol nuttigen in verband met hun verantwoordelijkheid voor de kinderen. Daarna dragen wij deze over aan de verantwoordelijkheid van de ouders. 

De prijsuitreiking voor het nachtspel en de hutten is om 17.30 uur in de tent. Daarna is vanaf 18.00 uur het afsluitfeest van de KinderVakantieWeek. Er is een kraam van Eetpaleis ’t Vosje aanwezig voor verkoop van broodjes en snacks. Nodig je vrienden en familie uit om te komen kijken naar je geweldige hut en blijf allemaal voor een geweldig feest met goede muziek en show je dansmoves! Met alle inkomsten van de feestavond kunnen wij de KinderVakantieWeek 2020 weer mede financieren.

 

Ook belangrijk:

  • Wil je nog aan je hut werken morgen? Vergeet je hamer niet!
  • De regen van deze week heeft de hutten en tenten geen goed gedaan. Heb je nog stoffen thuis om de boel op te leuken? Neem ook deze mee. 
  • Er is morgen een heuse stempelpost ingericht op ons terrein. Mis je één of meerdere stempels? Kom je paspoort compleet maken bij onze fanatieke stempelaars!
  • Neem allemaal je niet-verkochte spullen mee naar huis, zodat SJV niet opdraait voor de afvalkosten. De groepsleiding is vanaf 18.00 uur vrij als alle kinderen van de groep zijn opgehaald.
  • Ben je tijdens de KinderVakantieWeek iets kwijtgeraakt? Bij de ingang van ons gebouw staat de kist met gevonden voorwerpen. 

 

Dank je wel!

Een hartelijk dank je wel voor een aantal groepsleidingen en kinderen die ons enorm hebben geholpen door gebruikte spullen mee op te ruimen. Vandaag bij de survival gebeurde dit ook. We danken jullie hartelijk voor het meedenken en -werken! 

 

Hulpen zaterdag 17 augustus

Hulpen voor de afbouw worden om 08.45 uur verwacht bij het SJV-gebouw aan de Mimosastraat. Meld je svp bij de ingang van de grote witte tent. Voor een eventuele lunch tijdens de afbouwdag dien je zelf te zorgen.

 

Graag tot volgend jaar, bij de 46e KinderVakantieWeek! We kijken er nu al naar uit!

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This