Nieuwsbrief woensdag 14 augustus

KinderVakantieWeek 2019 – Nieuwsbrief woensdag 14 augustus

We zijn al weer bijna op de helft van de KinderVakantieWeek! In deze nieuwsbrief kijken we kort terug op de dag van vandaag en informeren we jullie over de dag van morgen. 

 

Terugblik

Vandaag stonden de Sportdag, Wipe-out en Beroependag centraal. We hebben genoten van de inzet, het plezier en de interesse van de kinderen! Na een vliegende en zonnige start bleken de wisselende weersvoorspellingen jammer genoeg niet in ons voordeel uit te vallen. Omdat de veiligheid van de kinderen en hulpen uiteraard voorop staat, hebben we de Wipe-out en de Sportdag afgelast vanwege het onweer en slechte vooruitzichten voor de middag. We danken alle hulpen voor hun ondersteuning bij de soepele evacuatie en alle betrokkenen voor hun flexibiliteit en getoonde begrip. 

 

Programma

KVW-groepen Activiteit Verzameltijd Eindtijd Locatie
1 t/m 48 Uitgaansdag 08.45 u 17.00 u* Parkeerterrein OJC,
Laaghemaal 38
49 t/m 75 Wipe-out 09.30 u 16.15 u Terrein HSV Gryphons,
Groote Vlietlaan 62
76 t/m 98 Wipe-out 09.30 u 13.00 u Terrein HSV Gryphons,
Groote Vlietlaan 62
76 t/m 98 Golddiggers 13.15 uur 16.00 u Vladerackenpark

    * Verwachte tijd terugkomst bussen

Neem iedere dag het paspoort mee! Missen de kinderen een stempel? Dat maken we deze week goed. 

 

Uitgaansdag

Safaripark Beekse Bergen… here we come!!! De groepen 1 t/m 48 worden om 08.45 uur verwacht op het parkeerterrein van OJC. Hier verzamelen de groepen bij de groepsnummerborden en hoort de groepsleiding wanneer en in welke bus (nummer) zij met hun groep kunnen instappen.

Het park kunnen de groepen op eigen gelegenheid verkennen. Gedurende de dag worden alle groepen gefaseerd verwacht voor een heuse SJV-bussafari. Nadere informatie over deze planning en andere wetenswaardigheden, ontvangt iedere groepsleiding morgen schriftelijk. 

We verwachten de bussen rond 17.00 uur terug. De exacte aankomsttijd is afhankelijk van de omstandigheden op de weg. 

 

Wat neem je mee? 

 • Lunchpakket en drinken (er is geen kraam voor ranja/koffie/thee op het park)
 • Laat kinderen niet meer spullen meenemen dan strikt noodzakelijk, zodat zij hun tas goed kunnen dragen. 

 

Ook belangrijk…

 • De kinderen krijgen morgen allemaal een t-shirt van SJV te leen om te dragen in het park. Het dragen van dit t-shirt is verplicht in verband met de herkenbaarheid.  
 • Geef je kinderen svp geen geld mee. 
 • Smeer je kinderen thuis alvast in. Dit geldt voor zonwerende en insectwerende middelen. De groepsleiding heeft hier, zeker aan het begin van de dag, geen tijd voor. 
 • Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, kom daarom zoveel mogelijk op de fiets. 

 

Wipe-out

De kinderen van groep 49 t/m 98 gaan tijdens de wipe-out aan de slag met spellen en luchtkussens. Waterspellen maken ook onderdeel uit van deze dag. 

Deelnemers en groepsleiding verzamelen om 9.30 uur bij hun groepsnummerbord, daghulpen melden zich bij het Info-punt (herkenbaar aan bord). De groepsleiding ontvangt na aankomst het spelschema en gaat met de groep de wipe-out-uitdagingen aan!

Wat neem je mee? 

 • Lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig).
 • Zwemkleding onder de kleding, een set droge kleding en een handdoek (ook voor de groepsleiding, bij veel spellen staat water centraal).

 

Opbouw van de dag

 • De groepen 49 t/m 75 hebben de hele dag een wipe-outprogramma. Om 16.15 uur kunnen de kinderen worden opgehaald van het Gryphons-terrein. 
 • De groepen 76 t/m 98 hebben tot 13.00 uur een wipe-outprogramma en vertrekken direct daarna naar het Vladerackenpark voor de Golddigger-actvititeit. Kinderen kunnen om 16.00 uur worden opgehaald op het Vladerackenpark. 

 

Kom op de fiets! Er zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar bij de wipe-out. Voor de groepen 76 t/m 98 is een fiets voor kinderen en groepsleiding noodzakelijk om te kunnen verplaatsen naar de volgende activiteit van de dag: Golddiggers. 

 

Golddiggers (na Wipe-Out)

Ook dit jaar kan groep 7 en 8 weer Sjevkes verdienen. Dit doen zij na de Wipe-Out bij de Golddiggers. De groepen 76 t/m 98 vertrekken om 13:00 uur op de fiets naar het Vladerackenpark (tegenover OJC Rosmalen). Na aankomst gaan de groepen lunchen. 

Wat moet je meenemen naar de Golddiggers:
– Lunchpakketje (water voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig).
– Telefoon met overdraag/usb-kabel voor het overzetten van foto’s/video’s van telefoon naar een computer. 

 

Ook belangrijk…

 • Gevonden voorwerpen liggen in het SJV-gebouw. Loop even binnen als je iets kwijt bent. 
 • De daghulpen die we morgen verwachten, melden zich morgen bij de Gryphons. Hier horen zij wat we van hen verwachten. De daghulpen hebben hierover eerder vanavond ook een mail ontvangen. 
 • Het is voor deelnemers niet toegestaan om de KVW-locaties eerder te verlaten dan het programma eindigt. Wij verzoeken de groepsleiding om hierop toe te zien. 
 • We benadrukken dat we morgen (en ook andere dagen) te gast zijn op locaties. Het is daarom belangrijk dat de velden/locaties vrij blijven van rommel en afval. Er staan voldoende vuilnisbakken op de terreinen.
 • Inschrijven voor de daghulpen van donderdag kan bij het ophalen van je kinderen bij de Wipe-out, Golddiggers en de uitgaansdag. 

 

Actief worden binnen SJV?

Lijkt het je leuk om activiteiten voor kinderen in Rosmalen te organiseren? Meld je dan hier aan voor meer informatie. Wellicht loop jij dan binnenkort ook in een oranje polo en organiseer je één van onze leuke activiteiten!

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This