Nieuwsbrief dinsdag 13 augustus

KinderVakantieWeek 2019 – Nieuwsbrief dinsdag 13 augustus

De kop is eraf! Het SJV-land ziet er fantastisch uit met mooi versierde tenten en meer dan indrukwekkende bouwwerken. Ter gelegenheid van ons jublieumjaar hebben de kinderen allemaal een SJV-rugzak gekregen, met daarin een heus SJV-paspoort! Dit paspoort stempelen we deze week af bij de verschillende activiteiten. Op naar dag 2 :-).

Neem deze week iedere dag het paspoort mee! Missen de kinderen een stempel? Dat maken we deze week goed. 

 

Programma

KVW-groepen Activiteit Verzameltijd Eindtijd Locatie
1 t/m 48 Wipe-out 09.15 u 15.45 u Terrein HSV Gryphons,
Groote Vlietlaan 61
49 t/m 75 Sportdag 09.45 u 15.30 u Terrein HSV Gryphons,
Groote Vlietlaan 62
76 t/m 98 Beroependag 09.30 u (vertrek) 15.15 u SJV-terrein,
Mimosastraat

   

Wipe-out

De kinderen van groep 1 t/m 48 gaan tijdens de wipe-out aan de slag met spellen en luchtkussens. Waterspellen maken ook onderdeel uit van deze dag. 

Deelnemers en groepsleiding verzamelen om 9.15 uur bij hun groepsnummerbord, daghulpen melden zich bij het Info-punt (herkenbaar aan bord). De groepsleiding ontvangt na aankomst het spelschema en gaat met de groep de wipe-out-uitdagingen aan!

Wat neem je mee? 

 • Lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig).
 • Zwemkleding onder de kleding, een set droge kleding en een handdoek (ook voor de groepsleiding, bij veel spellen staat water centraal).
 • Regenkleding in verband met de weersvoorspelling.

 

Bij de wipe-out zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar. We vragen je daarom om op de fiets te komen. 

 

Sportdag

Op ontdekkingsreis in Sportanië, dat is wat de groepen 49 t/m 75 vanaf 10.00 uur gaan doen! Tijdens deze sportdag maken de kinderen kennis met een aantal verschillende sporten. Het is daarom voor zowel deelnemers als groepsleiding raadzaam om sportieve kleding aan te doen.

Deelnemers en groepsleiding verzamelen om 9.45 uur bij hun groepsnummerbord, daghulpen melden zich bij het Info-punt (herkenbaar aan bord). De groepsleiding ontvangt na aankomst het roulatieschema.

Wat neem je mee? 

 • Lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig).
 • Regenkleding in verband met de weersvoorspelling.

 

Bij de Sportdag zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar. We vragen je daarom om op de fiets te komen. 

 

Beroependag

Om 9:30 verzamelen de groepen 76 t/m 98 voor een hele bijzondere activiteit: de beroependag! Een aantal bedrijven in en om Rosmalen openen hun deuren voor onze kinderen. Zij maken daar op verschillende manieren kennis met deze bedrijven en het vak dat zij uitoefenen. Voor deze dag is het volgende van belang:

 • De kinderen en groepsleiding van groep 84 en hoger dienen op de fiets te komen, zodat zij met de fiets naar hun bedrijfslocaties kunnen. 
 • We verzamelen bij de start en na het laatste bedrijfsbezoek bij het SJV-gebouw. Van hieruit vertrekken kinderen en groepsleiding naar huis. 
 • Groepsleiding: let op veiligheid bij verplaatsen tussen beroepen! De groepsleiding fietst met hun gele hesjes (worden morgen uitgedeeld) aan de voor- en achterzijde van de groep. 
 • Er staat een SJV-drankkraam op de Driesprong.
 • Alle groepen lunchen tussen 12.00 en 13.00 uur in de grote tent op het SJV-terrein. 

 

Wat neem je mee? 

 • Lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig).
 • Regenkleding in verband met de weersvoorspelling.

 

Ook belangrijk 

 • Het is voor deelnemers niet toegestaan om de KVW-locaties eerder te verlaten dan het programma eindigt. Wij verzoeken de groepsleiding om hierop toe te zien. 
 • We benadrukken dat we morgen (en ook andere dagen) te gast zijn op locaties. Het is daarom belangrijk dat de velden/locaties vrij blijven van rommel en afval. Er staan voldoende vuilnisbakken op de terreinen.

 

Actief worden binnen SJV?

Lijkt het je leuk om activiteiten voor kinderen in Rosmalen te organiseren? Meld je dan hier aan voor meer informatie. Wellicht loop jij dan binnenkort ook in een oranje polo en organiseer je één van onze leuke activiteiten!

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This