KinderVakantieWeek 2019 - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn inschrijving juist is verwerkt?
Nadat de betaling is voldaan ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail. Mail niet ontvangen? Check de spam. Stuur anders een mail met de namen van de deelnemers naar kvw@sjvrosmalen.nl.

Hoe begin ik met inschrijven?
Na het invullen van je e-mailadres kom je in een scherm waar je persoonsgegevens in moet voeren. Voer hier de gegevens van een kind of een volwassen hulpouder in. Op basis van de ingevoerde geboortedatum geeft het systeem op het volgende scherm aan of je inschrijft als kind of als hulp. Herhaal dit proces totdat je alle deelnemende kinderen en meehelpende volwassenen hebt ingeschreven. Zorg ervoor dat je alle gegevens van iedereen hebt ingevoerd voordat je naar het betaalscherm gaat!

Ik heb per ongeluk het systeem afgesloten tijdens het inschrijven.
Je kunt de inschrijving gewoon opnieuw starten vanaf de SJV-website. De inschrijving is pas volledig afgerond nadat je de betaling hebt gedaan.

Ik heb een fout gemaakt tijdens de inschrijving en de betaling al gedaan. Wat nu?
Je kunt wijzigingen doorgeven via ons e-mailadres kvw@sjvrosmalen.nl. Wij zullen de gegevens dan voor je aanpassen.

Ik krijg een foutmelding tijdens de inschrijving.
Probeer de inschrijving vanaf een ander apparaat te doen. Mocht je dan dezelfde melding krijgen, mail deze dan naar kvw@sjvrosmalen.nl.

Hoe kan ik mijn inschrijfgegevens controleren?
Het systeem geeft na het inschrijven van ieder deelnemend kind en meehelpende volwassene een overzicht van je inschrijfgegevens tot dan toe. Nadat je alle deelnemende kinderen en meehelpende volwassenen hebt ingeschreven, zie je dus een totaaloverzicht van al je inschrijfgegevens. We adviseren om hier een foto van te maken, zodat je deze achteraf altijd nog kunt controleren. 

Kort na het sluiten van de inschrijftermijn ontvang je van ons een mail met daarin de door jou opgegeven hulpdagen voor jouw gezin. Op deze manier weet je wanneer wij rekenen op jouw hulp en kun je deze gegevens ook nog controleren.

Nieuwsbrief

@NoutvBeckhoven Wij hebben er ook van genoten Nout! We mochten vandaag gewoon ongegeneerd weer een keer in de plassen stampen totdat we nat waren tot op onze onderbroek! #onderbroekenlol #sjvkvw2019

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This