KinderVakantieWeek 2019

Belangrijk nieuws over inschrijving en betaling

door | mrt 26, 2019 | 0 Reacties

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de KinderVakantieWeek 2019. Deze vindt plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus 2019. Terwijl we nadenken over het programma, de logistiek en andere KVW-onderwerpen, stijgt ons enthousiasme over de 45e editie :-).

Informatieavond

We nodigen jullie van harte uit voor de KVW-informatieavond op donderdag 11 april om 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst informeren we jullie graag persoonlijk over de komende editie, waarbij we onder meer de volgende vragen beantwoorden:

 • Hoe werkt het inschrijven en betalen?
 • Wat is het thema en hoe ziet het programma er op hoofdlijnen uit?
 • Hoe verloopt de organisatie en communicatie tijdens de KVW?
 • Wat mogen jullie van ons als organisatie verwachten?
 • Wat verwachten we van (hulp)ouders?

Graag zien we jullie donderdag 11 april om 20.00 uur in het SJV-gebouw aan de Mimosastraat 1.  

Nieuwe manier van inschrijven en betalen

De inschrijfperiode voor de KinderVakantieWeek 2019 start op vrijdag 12 april om 19.00 uur en eindigt op vrijdag 19 april om 12.00 uur. Je kunt gedurende deze periode inschrijven via een button op onze website: www.sjvrosmalen.nl. We werken dit jaar met een nieuw inschrijfsysteem, waarin digitale inschrijving en digitale betaling gecombineerd zijn. Dit betekent dat je je kind(eren) alleen kunt inschrijven als je de kosten van € 23,50 per kind direct voldoet in de betalingsomgeving van het inschrijfsysteem.

Digitaal betalen is een werkwijze die vanzelfsprekend is in de huidige tijd, maar de benodigde stap naar een nieuw inschrijfsysteem vinden we best spannend. Jullie helpen ons om jullie inschrijvingen zo soepel mogelijk te laten verlopen door je vooraf goed in te lezen. We publiceren kort voor de inschrijftermijn een vraag- en antwoordlijst die je helpt om het systeem op de juiste manier te gebruiken. Door ook tijdens de inschrijving de tijd te nemen om alle informatie goed te lezen en de ingevulde gegevens zorgvuldig te controleren, maken we het elkaar zo makkelijk mogelijk.
Ook belangrijk om te weten:

 • In verband met de veiligheid tijdens de KinderVakantieWeek is er een maximum aantal kinderen dat mee kan doen met dit evenement. Als er meer kinderen worden ingeschreven dan er beschikbare plekken zijn, plaatsen we de kinderen op basis van het aantal hulpdagen dat je als ouder biedt. Hoe meer hulp je biedt, hoe groter de kans is dat je kind(eren) geplaatst kan/kunnen worden.
 • Het moment waarop je de inschrijving en betaling realiseert, heeft geen invloed op de kans dat je kind(eren) mee kan/kunnen doen. Relax dus 😉 en kies een moment waarop je echt de tijd hebt om je in te lezen en zonder afleiding de inschrijving en betaling te doen.  
 • Als blijkt dat er meer kinderen zijn ingeschreven dan er beschikbare plekken zijn, vallen er kinderen af. Als dit jouw kind(eren) betreft, informeren we je hierover. Ook stemmen we dan met je af hoe we de betaalde kosten aan je teruggeven.   

 
Inloopspreekuur

Als er bij jullie vragen ontstaan tussen de informatieavond en de bekendmaking van de groepsindeling, zijn jullie van harte welkom tijdens ons inloopspreekuur op dinsdag 14 mei tussen 20.00 en 21.30 uur in het SJV-gebouw aan de Mimosastraat 1. We staan dan klaar om jullie vragen persoonlijk te beantwoorden, zoals:

 • Ik heb mijn kind in de verkeerde schoolgroep opgegeven, kunnen jullie dit aanpassen?
 • Kan ik meer of andere hulpdagen aangeven dan ik bij de inschrijving heb ingevuld?
 • Kunnen jullie ervoor zorgen dat ik groepsleider word en geen daghulp?

Vragen over de groepsindeling kunnen we deze avond niet beantwoorden, omdat de groepindeling dan nog niet bekend is. 

Belangrijke data

Voor in jullie agenda een aantal belangrijke KVW-data op een rijtje:

Datum Tijdstip Activiteit
donderdag 11 april   20.00 uur Informatieavond
vrijdag 12 april        19.00 uur Opening inschrijf- en betalingstermijn
vrijdag 19 april        12.00 uur Sluiting inschrijf- en betalingstermijn
dinsdag 14 mei 20.00 uur Inloopspreekuur
uiterlijk eind mei   Bekendmaking groepsindeling
vrijdag 14 juni   Sluiting secretariaat
maandag 12 augustus   Start KinderVakantieWeek 2019!

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This