SJV | Koningsdag

Koningsdag voor de kinderen in Rosmalen

Koningsdag in Rosmalen

Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt om deze activiteit af te lasten.
Lees hier waarom!
 
We houden jullie op de hoogte!

 

Op zaterdag 27 april is het weer Koningsdag en uiteraard pakt SJV deze dag weer flink uit!

Defilé
De feestdag wordt geopend met het defilé voor kinderen uit de groepen 1 t/m 6. Deelnemers zijn vanaf 10.15 uur met hun versierde fiets, step of bolderkar welkom op De Driesprong, om 10.30 uur vertrekken we en maken we een mooie ronde door ons dorp. Per leeftijdscategorie zal een jury het mooist versierde voertuig kiezen.

Kinderrommelmarkt
In de Dorpsstraat en Harry Coppensstraat is er vanaf 12.00 uur een kinderrommelmarkt voor alle kinderen van de basisscholen in Rosmalen. Het is de bedoeling dat je zelf een kleedje meebrengt waarop je jouw spulletjes (geen levende dieren) uit kunt stallen en verkopen. Een plaatsje kost €2,00, we komen bij je langs om af te rekenen. Bewaar je betaalbewijs goed; het is meteen je lot voor de loterij die aan het einde van de middag plaatsvindt.

De spullen die je niet verkoopt, neem je aan het einde van de middag natuurlijk weer mee naar huis. Let op: de winkels kunnen open zijn, dus ga niet voor de ingang zitten! 

Glitter tattoos en knutselen
Het centrale punt van deze dag is De Driesprong. Wil jij een mooie glitter tattoo of heb je zin om te knutselen? Dan ben je hier vanaf 13.00 uur van harte welkom!

Voorstellingen
Je vindt op De Driesprong ook onze podiumwagen waar gave voorstellingen te bekijken zijn. Zo verzorgt dansstudio Lord Studio rond 13.30 uur en 15.15 uur hiphop-workshops. Lord Studio is bekend van RTL4’s Time To Dance, hun kunsten zijn nu onder andere te zien in de videoclip ‘Frenna’ van Louboutin ft. Jonna Fraser, Emms & Idaly. Tijdens deze workshops kun je kennismaken met het échte hiphop, zoals je kunt zien in de videoclips van vandaag.

Een DJ draait muziek tussen de optredens. Kom dus zeker kijken en luisteren naar en meedoen met de spetterende optredens op de podiumwagen!

Loterij
Zorg dat je je betaalbewijs/lot van de kinderrommelmarkt in de buurt hebt, want om 15.50 uur zal uit alle lotnummers een winnaar gekozen worden die naar huis gaat met een spetterende prijs!

Na de loterij sluiten we rond 16.00 uur het SJV-programma en gaat de horeca verder met het Oranjefeest.

Kortom: het wordt één groot feest in Rosmalen, zorg dat je erbij bent!

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This