SJV | Kleding- en speelgoedbeurs

De beurs voor kinderkleding en speelgoed

Vanwege capaciteitsproblemen zal er pas eind najaar 2017 een kleding- en speelgoedbeurs plaatsvinden!

 

Twee keer per jaar vindt de kleding- en speelgoedbeurs plaats. Heb jij de kasten opgeruimd en kinderkleding en/of speelgoed over?

Breng het naar SJV zodat zij het kunnen verkopen. Een deel van de opbrengst is voor jou en een deel gaat naar SJV om activiteiten te kunnen organiseren.

Heb jij de kasten opgeruimd en kinderkleding (winter) en/of speelgoed over? Breng het naar SJV zodat zij het kunnen verkopen. Een deel van de opbrengst is voor jou en een deel gaat naar SJV om activiteiten te kunnen organiseren.

De kinderkleding en het speelgoed
Tijdens de beurs verkopen wij kinderkleding in de maten 92 t/m maat 176. De kleding moet schoon en in goede staat zijn. Datzelfde geldt voor het verkopen van speelgoed! Babyspeelgoed en babykleding verkopen wij niet. Inname en verkoop Heb je kinderkleding en speelgoed dat je wilt verkopen, mail ons op beurs@sjvrosmalen.nl. Je ontvangt van ons de juiste instructie over hoe de inname en verkoop in zijn werk gaat. De spullen die je wilt verkopen, prijs je thuis waarna je een afspraak maakt om ze in te leveren. Kom dus niet zomaar onaangekondigd langs!

Goede doelen
De overgebleven kleding en het speelgoed worden, als je ze niet terug wilt, aan een aantal goede doelen zoals zoals Caritas (Schijndel) en Kledingbank ‘s-Hertogenbosch e.o./IngeDinge gedoneerd.

Aanmelden als vrijwilliger
Om de kinderkleding en het speelgoed klaar te maken voor verkoop, zijn vele vrijwilligers nodig. Kom jij ons helpen op woensdag, donderdag en/of vrijdag met de inname van de spullen en/of de verkoop op zaterdag? Mail ons dan op beurs@sjvrosmalen.nl.

We maken er dan met z’n allen een gezellige avond/dag van!

En vergeet niet om op zaterdag lekker te komen snuffelen op de vertrouwde locatie aan de Mimosastraat 1 in Rosmalen!

 

Nieuwsbrief

SJV's Nieuwsbrief: 'Veel leuks in het vooruitzicht!' - mailchi.mp/sjvrosmal… Ontvang jij de nieuwsbrief nog niet standaard in je mailbox? Meld je nu aan via onze website en zorg dat je niks mist!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This