Op zaterdag 28 maart 2015 van 10.00 – 13.00 uur staat de succesvolle halfjaarlijkse beurs weer gepland. Heb jij de kasten opgeruimd en kinderkleding (zomer) en/of speelgoed over? Breng het naar SJV zodat zij het kunnen verkopen. Een deel van de opbrengst is voor jou en een deel gaat naar SJV om activiteiten te kunnen organiseren.

De kinderkleding en het speelgoed

Tijdens de beurs verkopen wij kinderkleding in de maten 92 t/m maat 176. De kleding moet schoon en in goede staat zijn. Datzelfde geldt voor het verkopen van speelgoed! Babyspeelgoed en babykleding verkopen wij niet.Inname en verkoop
Heb je kinderkleding en speelgoed dat je wilt verkopen, mail ons op beurs@sjvrosmalen.nl. Je ontvangt van ons de juiste instructie over hoe de inname en verkoop in zijn werk gaat. De spullen die je wilt verkopen, prijs je thuis waarna je een afspraak maakt om ze in te leveren. Kom dus niet zomaar onaangekondigd langs!
Uiterste inleverdatum van de geprijsde artikelen is: vrijdag 20 maart 2015.Goede doelen
De overgebleven kleding en het speelgoed worden, als je ze niet terug wilt, gedoneerd aan een aantal goede doelen zoals Caritas (Schijndel) en Kledingbank ‘s-Hertogenbosch e.o./IngeDinge.

Aanmelden als vrijwilliger
Om de kinderkleding en het speelgoed klaar te maken voor verkoop, zijn vele vrijwilligers nodig. Kom jij ons helpen op woensdag 25 maart, donderdag 26 maart en/of vrijdag 27 maart met de inname van de spullen en/of de verkoop op zaterdag 28 maart? Mail ons dan op beurs@sjvrosmalen.nl. We maken er dan met z’n allen een gezellige avond/dag van!

En vergeet niet om op zaterdag 28 maart a.s. lekker te komen snuffelen op de vertrouwde locatie aan de Mimosastraat 1 in Rosmalen! De overgebleven spullen doneren we (met akkoord van inbrenger) aan een aantal goede doelen.

Share This