SJV | KinderVakantieWeek 2020

Een jaarlijks feest voor de Rosmalense basisschooljeugd
 

KinderVakantieWeek 2020 – 17 t/m 21 augustus

Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt om deze activiteit af te lasten.
Lees hier waarom!
 
We houden jullie op de hoogte!

 

We zijn achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen van de KinderVakantieWeek 2020. Er wordt druk gespeculeerd over het programma en welke leuke activiteiten we voor alle kinderen in petto gaan hebben. Er zijn zo veel leuke ideeën die we gaan uitwerken, om er ook deze zomer weer een spektakel van te maken. We kunnen nog niet veel prijsgeven, maar we beloven dat het weer een onvergetelijke week zal gaan worden.

Extra informatie

Wat verwachten wij tijdens een KinderVakantieWeek van jou als daghulp of groepsleiding? Lees daarover meer in de volgende twee briefings:

Briefing groepsleiding
Briefing daghulpen

De presentatie met alle informatie omtrent KVW2020

Vragen omtrent KVW2020?

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Afgelasting SJV-activiteiten tot 1 september

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overheid steeds strengere en meer langdurige maatregelen neemt in de strijd tegen het coronavirus. Omdat de veiligheid en gezondheid van ouders en kinderen voor SJV prioriteit hebben, volgen we de berichtgeving hierover op de voet. 

Alle activiteiten waarvoor een vergunning moet worden aangevraagd zijn tot 1 september afgelast. Dit betekent dat het SJV-seizoen van 2019-2020 erop zit en wij geen activiteiten meer organiseren.  

Deze situatie valt ons heel zwaar. Echter, het is nu belangrijk er alles aan te doen om het virus onder controle te krijgen. En houden. Over een tijdje kunnen we jullie weer verblijden met leuk SJV-nieuws en nog beter: dan kunnen we jullie weer zien! Tot het zover is, hopen we dat jullie goed op jezelf, familie en vrienden passen.
Ben lief voor elkaar! 

 

Popup afsluiten!

Share This