SJV | KinderVakantieWeek 2019

Een jaarlijks feest voor de Rosmalense basisschooljeugd

 

De inschrijftermijn is gesloten.

We gaan aan de slag met alle aanmeldingen en het maken van de groepsindeling.

Je ontvangt op korte termijn een e-mail ter bevestiging van de opgegeven hulpdagen. Uiterlijk eind mei sturen we je een mail met de groepsindeling van jouw kind(eren). Met deze mail ben je verzekerd van deelname.

 

KinderVakantieWeek 2019 – 12 t/m 17 augustus

We zijn achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen van de KinderVakantieWeek 2019, editie nummer 45! Er wordt druk gespeculeerd over het programma en welke leuke activiteiten we voor alle kinderen in petto gaan hebben. Er zijn zo veel leuke ideeën die we gaan uitwerken, om er ook deze zomer weer een spektakel van te maken. We kunnen nog niet veel prijsgeven, maar we beloven dat het weer een onvergetelijke week zal gaan worden.

Wat houdt helpen bij de KinderVakantieWeek in?

Wat verwachten wij tijdens een KinderVakantieWeek van jou als daghulp of groepsleiding?
Briefing groepsleiding
Briefing daghulpen

Informatiebijeenkomst

Donderdag 11 april was de informatiebijeenkomst. In deze bijeenkomst hebben we alles omtrent de KinderVakantieWeek nog eens even uiteengezet. Vind hieronder de presentatie die we gegeven hebben.

Download presentatie informatieavond KVW 2019

Nieuwsbrief

Heb je je kind ingeschreven voor de KinderVakantieWeek en gisteren geen e-mail ontvangen over de groepsindeling? Check svp je spambox. Daar ook geen KVW-bericht? Geef ons een seintje via kvw@sjvrosmalen met vermelding van de voor- en achternaam van je kind, dan informeren we je.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This