SJV | KinderVakantieWeek

Een jaarlijks feest voor de Rosmalense basisschooljeugd

AANMELDEN KINDERVAKANTIEWEEK 2018

De inschrijving van de KVW 2018 begint op 19-03-2018 vanaf 09:00.
U kunt zich vanaf dat moment op deze link aanmelden.

Download Presentatie informatieavond KVW 2018

De KinderVakantieWeek van SJV is een begrip in Rosmalen. Elk jaar doen meer dan 1000 kinderen mee aan deze geweldige week, die altijd plaatsvindt in de laatste week van de basisschool-zomervakantie. Van maandag tot en met vrijdag zijn alle kinderen druk met hun programma. Op maandag starten we bijvoorbeeld met hutten bouwen en tenten versieren, en gedurende de week spelen we spelletjes, gaan we een dagje weg (jaarlijks afwisselend onder- en bovenbouw), knutselen we de mooiste creaties en sluiten we deze week met z’n allen af op vrijdagavond, onder het genot van een heerlijk frietje van ‘t Vosje, voor iedere deelnemer!

Dit jaar vindt de KinderVakantieWeek plaats van maandag 13 augustus t/m vrijdag 17 augustus. De zaterdag vóór de KVW start de opbouwploeg met het gereedmaken van het terrein en ook in ons gebouw. De zaterdag na de KVW ruimen we met z’n allen de boel weer op. Een gezellige week waar veel kinderen, en ook ouders en organisatie zelf, elk jaar weer naar uit kijken!

 

Onderstaande informatie beschrijft belangrijke informatie m.b.t. inschrijving, betaling, groepsindeling en inloopmiddag van deze editie.

De inschrijfperiode voor de KVW start op maandagochtend 19 maart om 09.00 uur en sluit op vrijdag 23 maart om 24.00 uur. Na de sluiting worden er geen inschrijvingen meer aangenomen. 

Voorafgaand aan de inschrijfweek is er op donderdag 15 maart een informatie-avond in het SJV-gebouw aan de Mimosastraat. Je wordt vanaf 19.45 uur verwacht en na een bakje koffie starten we met de presentatie. 

Tips bij inschrijving van uw kind(eren) voor de KinderVakantieWeek:

 • Lees goed wat je moet invullen
 • Kies voor de schoolgroep (+ evt. extensie) waar je kind bij inschrijving in zit zodat ze bij de juiste klas worden ingedeeld. Een aantal scholen hebben niet de traditionele groepsindeling. Kijk goed welke groep dan vergelijkbaar is en overleg desnoods met ouders van klasgenoten. 
 • Wij rekenen er bij een (definitieve) inschrijving op dat je beschikbaar bent op de opgegeven dagen. Noteer de dagen in jouw agenda!
 • We zoeken naast daghulpen en groepsleiders ook EHBO-ers, verkeerregelaars encoaches. Zie jij een van deze taken wel zitten, geef dat aan in het opmerkingenveld. 
 • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging. Nadat de inschrijving is geopend, stromen de inschrijvingen direct binnen. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je de bevestiging binnen krijgt. Heb je de volgende dag nog geen bevestiging dan ben je niet ingeschreven. 
 • In de bevestiging staat een envelopnummer (inschrijfnummer). Deze nummers starten niet bij 1. Schrik dus niet als je bv. nummer 1330 hebt. Dit wil niet zeggen dat je inschrijving 1330 bent. Wij weten wat het eerste nummer is en het systeem telt automatisch door.
 • Betalen is alleen mogelijk op één van de twee betaaldagen (woensdag 4 april van 19.00-21.00 uur of zondag 8 april van 12.00-15.00 uur) in ons pand aan de Mimosastraat. De inschrijvingen die na zondag 8 april niet voldaan zijn, vervallen direct. De kosten zijn € 22,50 per kind en het dient contant (en het liefst gepast) voldaan te worden. 

Wij proberen met ieders wensen rekening te houden maar dit lukt helaas niet altijd. De groepsindeling (kinderen) wordt eind mei bekend gemaakt. Mocht jouw kind onjuist zijn ingedeeld dan horen we dit graag uiterlijk zondag 10 juni voor 20.00 uur. Na deze datum worden er geen wijzigingen in de groepsindeling meer doorgevoerd. De indeling van de kinderen en de groepsleiding is op de inloopmiddag, zaterdag 11 augustus van 14.00 – 16.00 uur (SJV-gebouw), in te zien. De indeling van daghulp maar vooral de groepsleiding wordt dan pas bekend gemaakt. Dit gebeurt omdat wij i.v.m. de vele wijzigingen de indeling pas op het laatste moment maken. Een zieke ouder die wegvalt op een groep kan, door verschuivingen, consequenties hebben voor meerdere groepen.

Voor vragen zijn wij alleen per mail bereikbaar op e-mailadres kvw@sjvrosmalen.nl

Alles in het kort, op een rijtje, zodat je dit kunt noteren in je agenda!

 • Informatie-avond: donderdag 15 maart, 20.00 uur in het SJV-gebouw
 • Inschrijfweek: maandag 19 maart, 09.00 uur t/m vrijdag 23 maart, 00.00 uur
 • Betaaldagen: woensdag 4 april april, 19.00-21.00 uur en zondag 8 april van 12.00-15.00 uur
 • Groepsindeling kinderen bekend (alleen groepsnummer): donderdag 31 mei 
 • Sluiting reactietermijn op groepsindeling: zondag 10 juni, 20.00 uur
 • Inzien gehele groepsindeling + groepsleiding: zaterdag 11 augustus, 14.00 – 16.00 uur

 

 

Wij rekenen op de aanwezigheid van ouders als daghulp/groepsleiding op de opgegeven dagen.
Wij raden dan ook aan
 om van te voren voor back up (vervanging) te zorgen. Bij afmelding of no show wordt
het
 kind/de kinderen uitgesloten van deelname.

Nieuwsbrief

SJV's Nieuwsbrief: 'Veel leuks in het vooruitzicht!' - mailchi.mp/sjvrosmal… Ontvang jij de nieuwsbrief nog niet standaard in je mailbox? Meld je nu aan via onze website en zorg dat je niks mist!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This