SJV | KinderVakantieWeek

Een jaarlijks feest voor de Rosmalense basisschooljeugd

Download Presentatie informatieavond KVW 2018

De KinderVakantieWeek van SJV is een begrip in Rosmalen. Elk jaar doen meer dan 1000 kinderen mee aan deze geweldige week, die altijd plaatsvindt in de laatste week van de basisschool-zomervakantie. Van maandag tot en met vrijdag zijn alle kinderen druk met hun programma. Op maandag starten we bijvoorbeeld met hutten bouwen en tenten versieren, en gedurende de week spelen we spelletjes, gaan we een dagje weg (jaarlijks afwisselend onder- en bovenbouw), knutselen we de mooiste creaties en sluiten we deze week met z’n allen af op vrijdagavond, onder het genot van een heerlijk frietje van ‘t Vosje, voor iedere deelnemer!

Dit jaar vindt de KinderVakantieWeek plaats van maandag 13 augustus t/m vrijdag 17 augustus. De zaterdag vóór de KVW start de opbouwploeg met het gereedmaken van het terrein en ook in ons gebouw. De zaterdag na de KVW ruimen we met z’n allen de boel weer op. Een gezellige week waar veel kinderen, en ook ouders en organisatie zelf, elk jaar weer naar uit kijken!

 

Wil je meer informatie over een bepaalde dag in de KinderVakantieWeek? Check de links hieronder!

Maandag: https://www.sjvrosmalen.nl/informatie-maandag-kvw/ 

Dinsdag: https://www.sjvrosmalen.nl/informatie-dinsdag-kvw/ 

Woensdag: https://www.sjvrosmalen.nl/informatie-woensdag-kvw/ 

Donderdag: https://www.sjvrosmalen.nl/informatie-donderdag-kvw/ 

Vrijdag: https://www.sjvrosmalen.nl/informatie-vrijdag-kvw/ 

 

Onderstaande afbeelding bevat het tijdschema van KVW 2018! De details van het programma (zoals tijdstippen en locaties) zijn nog onder voorbehoud.

Nieuwsbrief

Heb jij onze app al? Voor de KinderVakantieWeek is dit handig! 😃 Er staat precies in wat je gaat doen en waar je moet zijn, wat algemene informatie, en belangrijk nieuws wordt verstuurd via een push-bericht. Onze app is te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This