Kinderen bouwden voor Kwekkeltje en SJV

Kinderen bouwden voor Kwekkeltje en SJV

Afgelopen vrijdag 18 januari 2019 zijn in het hoofdkantoor van Heijmans Rosmalen door Lions club Rosmalen twee cheques van ieder € 3500,- overhandigd aan speeltuin ’t Kwekkeltje en SJV-Rosmalen. De ontvangende partijen waren uiteraard helemaal in hun nopjes met deze cheques.

Frank Ligthart, voorzitter van ‘t Kwekkeltje, meldde het geld te gaan besteden aan de vervanging en uitbreiding van skelters. Henk Groen, penningmeester van SJV-Rosmalen, wil met deze donatie mogelijkheden diverse wensen tijdens o.a. de kindervakantieweek in 2019 realiseren. 

Kinderen bouwen voor kinderen

Jaarlijks organiseert de Lions club Rosmalen het evenement ‘Kinderen bouwen voor Kinderen’. Afgelopen november was alweer de derde editie. Het evenement is bedoeld om geld in te zamelen voor kind gerelateerde goede doelen in Rosmalen of directe omgeving.  Het bouwfestijn geeft kinderen en hun (groot)ouders de mogelijkheid om naar hartenlust te bouwen met een grote verscheidenheid aan bouwspeelgoed zoals Lego, Duplo, Kapla en nog veel meer. Heijmans stelt elk jaar haar hoofdkantoor in Rosmalen ter beschikking voor dit bijzondere evenement.

De opkomst en daarmee de opbrengst van het evenement ‘Kinderen bouwen voor kinderen’ was afgelopen november groot. Samen met de gulle bijdragen van sponsoren kon een recordbedrag bij elkaar worden gebracht en twee cheques van ieder
€ 3500,- overhandigd aan Speeltuin ’t Kwekkeltje en SJV Rosmalen.

De Lions club kijkt terug op een geslaagd evenement. Zowel voor de deelnemers als voor de ondersteunde goede doelen. Het evenement zal ook in 2019 weer georganiseerd worden en wel op zaterdag 2 en zondag 3 november.

    Foto’s gemaakt door Karel Goossens

Nieuwsbrief

@NoutvBeckhoven Wij hebben er ook van genoten Nout! We mochten vandaag gewoon ongegeneerd weer een keer in de plassen stampen totdat we nat waren tot op onze onderbroek! #onderbroekenlol #sjvkvw2019

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This