SJV | Kindercarnaval

Het Zandhazendurpse kindercarnaval

De zaterdag voor het carnaval losbarst, op zaterdag 23 februari, vindt het vertrouwde Zandhazendurpse kindercarnaval (Kinderfeesten) weer plaats.

In Partycentrum De Kentering aan de Dorpsstraat te Rosmalen zal vanaf 14.00 uur het kindercarnaval losbarsten (de deur opent om 13.30).

De dansgardes dansen de sterren van de hemel, Jeugdhofkapel de Zandhazen laat hun nieuw ingestudeerde nummers horen en ook de nieuwe Jeugdprins of Jeugdprinses zal met zijn/haar jeugdraad van XI het feest uitbundig meevieren.

Natuurlijk is er weer een special gast aanwezig. Zij hebben maar een doel: het jonge publiek laten stralen!

De organisatie is in handen van SJV Rosmalen en de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval. Voor alle kinderen van de basisschool hebben we een leuke middag in petto, met spelletjes, ranja, een presentje en nog veel meer! Voor de ouders is de bar geopend. U bent dan ook van harte welkom!

Kaarten (€5,- per kind) verkrijgbaar bij Profile Maurice van Hassel, Dorpsstraat 29 te Rosmalen (graag gepast betalen) en op zaterdag 23 februari aan de kassa van  De Kentering. Het kindercarnaval eindigt om 17.00 uur.

Meer informatie over het gehele carnavalsprogramma van Zandhazendurp vindt u op www.zandhazendurp.nl

 

Zie jij ook graag blije kindergezichten?

Word dan vrijwilliger bij SJV. Al jaren draait SJV op de inzet van een groot netwerk van lokale vrijwilligers. Ook jij kunt samen met ons zorgen voor die super leuke activiteiten.

Nieuwsbrief

En O ja, om deze avonden bij SJV’s Rommelpot mogelijk te maken, zijn wij dringend op zoek naar #hulpen! Steek de handjes uit de mouwen en help de kids aan een #geweldige carnaval. Aanmelden hiervoor kan via secretariaat@sjvrosmalen.nl t.a.v. Michiel. #bedankt!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This