SJV | Kindercarnaval

Het Zandhazendurpse kindercarnaval

De zaterdag voor het carnaval losbarst vindt het vertrouwde Zandhazendurpse kindercarnaval weer plaats.

In Partycentrum De Kentering aan de Dorpsstraat te Rosmalen zal vanaf 13.30 uur het kindercarnaval losbarsten. De Dansgardes dansen de sterren van de hemel, Jeugdhofkapel de Zandhazen laat hun nieuw ingestudeerde nummers horen en ook de nieuwe Jeugdprins of Jeugdprinses zal met zijn/haar jeugdraad van XI het feest uitbundig meevieren.

Natuurlijk is er weer een special gast aanwezig. Zij hebben maar een doel: het jonge publiek laten stralen!

De organisatie is in handen van SJV Rosmalen en de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval. Spelletjes, ranja, een presentje en een frietje en dit alles voor slechts € 5,00 entree per kind. Voor de ouders is de bar geopend. U bent dan ook van harte welkom!

Kaarten verkrijgbaar bij Profile Maurice van Hassel, Dorpstraat 29 te Rosmalen (graag gepast betalen) en op zaterdag 30 januari aan de kassa van De Kentering. Het kindercarnaval eindigt om 17.00 uur.

Meer informatie over het gehele carnavalsprogramma van Zandhazendurp vind u op www.zandhazendurp.nl

 

Zie jij ook graag blije kindergezichten?

Word dan vrijwilliger bij SJV. Al jaren draait SJV op de inzet van een groot netwerk van lokale vrijwilligers. Ook jij kunt samen met ons zorgen voor die super leuke activiteiten.

Nieuwsbrief

Heb jij onze app al? Voor de KinderVakantieWeek is dit handig! 😃 Er staat precies in wat je gaat doen en waar je moet zijn, wat algemene informatie, en belangrijk nieuws wordt verstuurd via een push-bericht. Onze app is te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This