SJV | Jeugdcommissie

De blauwe shirtjes van SJV

 

Jullie hebben ze vast weleens voorbij zien komen; de blauwe shirtjes van SJV. Lachend, lol hebbend, maar ook druk in de weer! Een groep tieners (die niet meer op de basisschool zitten) vormen samen de Jeugdcommissie, ook wel JC.

Vanaf de eerste klas van de middelbare school kun je je aanmelden als Jeugdcommissielid. Je ziet zo ook de andere kant van de activiteiten van SJV. En wat is er leuker dan ook achter de schermen aan de slag te zijn bij deze activiteiten? Zo zie je dat er veel meer werk zit in de dingen die jij als deelnemer ziet en beleeft!

Na de Jeugdcommissie kun je doorstromen naar een oranje shirt; een OT-lid (OrganisatieTeam)!

Wil jij mee helpen met de KinderVakantieWeek of een van de andere activiteiten? Mail naar secretariaat@sjvrosmalen.nl en wij nemen contact met je op.

‘Ik ben bij de JC gekomen omdat ik altijd meedeed aan de KinderVakantieWeek. Wat ik heel leuk vind, is dat je sommige activiteiten mee organiseert, en ook vind ik het leuk om met (kleine) kinderen activiteiten te doen. Ik kan creatief zijn! Zo heb ik dit jaar al leren schminken en ballonnen leren vouwen. De groep is ook erg gezellig. Iedereen is super aardig en we hebben veel lol samen! – Sanne 

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Share This