De woensdag staat in het teken van de Wipe-out en de uitgaansdag! Dit jaar gaat de bovenbouw (groep 47 t/m 92) op uitstapje. Er gaan 2 groepsleiders per groep mee. Als je niet op de lijst als groepsleiding staat, dan meld je je voor de Wipe out op OJC). De onderbouw (groep 1 t/m 46) gaat los op de springkussens en stormbanen tijdens de Wipe-out bij Gryphons. De overige daghulpen worden bij de Wipe-out op het Gryphons-terrein verwacht. Daghulpen mogen direct doorlopen het terrein op, zodat de spellen bemand zijn wanneer de groepen starten.

Meenemen uitgaansdag:
– Lunchpakketje incl. drinken (voldoende i.v.m. eventueel warm weer). In het park is geen ranja, koffie- of theestand aanwezig
– Geef uw kinderen GEEN mobiele telefoon mee. Alle SJV’ers aanwezig in het park hebben een telefoon wanneer nodig. Ook is het nadrukkelijk niet de bedoeling dat kinderen geld meenemen.

Meenemen Wipe-out:
– Lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig)
– Zwemkleding onder de kleding, een set droge kleding en een handdoek (ook voor de groepsleiding, bij veel spellen staat water centraal)

Overige informatie voor woensdag:
– Smeer jouw kind(eren) thuis alvast in. De groepsleiding heeft daar, zeker aan het begin van de dag, geen tijd voor.
– De busindeling voor het uitstapje wordt tijdig bekend gemaakt aan de groepsleiding. Voor elke bus wordt een bushoofd aangewezen die tijdens de reis belangrijke dingen vertelt, evenals de plek waar aan het einde van de dag verzameld moet worden voor de terugreis.
– De kinderen dragen in het park verplicht SJV-shirts (oranje) voor herkenbaarheid. Zonder shirt wordt er geen toegang tot het park verleend.
– Bij Gryphons (Wipe-out) zijn er geen schaduwplekken. Er mogen zelf meegebrachte (party)tenten geplaatst worden maar er mag niets in het veld gestoken worden. Parasols zonder voet mag dus ook niet!
– Daghulpen minimaal een kwartier voor start aanwezig.

Kom je met de auto of de fiets?
– Parkeren (auto) op het Gryphons-terrein is niet mogelijk. Fietsen die de hele dag blijven staan, kunnen gestald worden in de rekken op het sportcomplex. De poort hiervan gaat na vertrek op slot.
– Auto’s kunnen het terrein van OJC niet op!

Overige informatie voor de andere dagen:
– De kinderen van groep 1 t/m 22 die donderdag film gaan kijken bij Perron-3 kunnen woensdagmiddag de filmtickets ophalen bij het Informatiepunt, de locatie hiervan is nog niet bekend, maar wordt tijdig bekend gemaakt. Je krijgt een kaartje voor je kind + één voor de ouder. We bieden (optioneel) een ochtendfilm aan van 10.30 uur tot 12.00.

Aan het einde van de dag zal er een lijst bij OJC hangen waar je als daghulp de volgende dag wordt verwacht. Het kan zo zijn dat je je als groepshulp hebt opgegeven, maar als daghulp ben ingedeeld en vise versa.

Share This