Informatie woensdag KVW

De woensdag staat in het teken van de Wipe-out en de uitgaansdag! Dit jaar gaat de onderbouw (groep 1 t/m 42) op uitstapje naar Dippie Doe! Er gaan 2 groepsleiders per groep mee (reeds op hoogte, klik hier voor de lijst. Als je niet op de lijst als groepsleiding staat dan meld je je voor de Wipe out op OJC). De bovenbouw (groep 43 t/m 90) gaat los op de springkussens en stormbanen tijdens de Wipe-out bij OJC. De overige daghulpen worden bij de wipe-out op het OJC-terrein verwacht. Daghulpen mogen direct doorlopen het terrein op zodat de spellen bemand zijn als de groepen starten. 

Meenemen uitgaansdag:
– Lunchpakketje incl. drinken (voldoende i.v.m. warme weer). In het park is geen ranja, koffie- of theestand aanwezig
– Geef uw kinderen geen geld of mobiele telefoon mee

Meenemen wipe out:
– Lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig)
– Zwemkleding onder de kleding, een set droge kleding en een handdoek (ook voor de groepsleiding, bij veel spellen staat water centraal)

Klik hier voor de details voor woensdag 23 augustus

Overige informatie:
– Vergeet niet jouw kind te controleren op teken (Zandverstuiving & Maliskamp).
– Vrijdagavond vindt de feestavond plaats. Vanaf 15.00 uur is de bar open en zijn er diverse frisdranken verkrijgbaar. Vanaf 18.00 uur wordt er ook alcohol geschonken. Dit jaar zal er geen kermis zijn. 

Overige informatie voor woensdag:
– Smeer jouw kind(eren) thuis alvast in. De groepsleiding heeft daar, zeker aan het begin van de dag, weinig tijd voor. 
– De busindeling voor het uitstapje wordt tijdig bekend gemaakt aan de groepsleiding. Voor elke bus wordt een bushoofd aangewezen die tijdens de reis belangrijke dingen verteld, evenals de plek waar aan het einde van de dag verzameld moet worden voor de terugreis.
– De kinderen dragen in Dippie Doe verplicht SJV-shirts (oranje) voor herkenbaarheid. 
– Er kan niet gezwommen worden in Dippie Doe. 
– Bij OJC zijn er geen schaduwplekken. Er mogen zelf meegebrachte (party)tenten geplaatst worden maar er mag niets in het veld gestoken worden. Parasols zonder voet mag dus ook niet!
– Daghulpen minimaal een kwartier voor start aanwezig. 

Kom je met de auto of de fiets?
– Parkeren (auto of fiets) op het OJC terrein is niet mogelijk. Fietsen die de hele dag blijven staan, kunnen gestald worden op het schoolplein van de Hobbitstee. De poort hiervan gaat na vertrek op slot.
– Auto’s kunnen het terrein van OJC niet op!

                            

Overige informatie voor de andere dagen:
– De kinderen van groep 1 t/m 16 die donderdag film mogen kijken bij Perron 3 kunnen morgenmiddag na de aankomst op de parkeerplaats van OJC de filmtickets ophalen bij het informatiepunt. Het is een kaartje voor het kind + een voor de ouder. We hebben een ochtendfilm om 10.30 uur.

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This