Informatie vrijdag KVW

Vandaag mag iedereen nog aan zijn/haar tent/hut werken voor de finishing touch! Er is Marktplaats en hier mag iedereen spulletjes, lekkers etc verkopen. Voor de groep 1 t/m 22 is er nog een workshop deze middag. Ook mag je iedereen uitnodigen om naar jouw prachtige bouwwerk te komen kijken!

Er wordt verzameld bij je eigen tent/hut. Dit geldt ook aan het einde van het programma. Daghulpen melden zich bij de ingang van de grote tent waar zij horen wat hun taak voor die dag is.

Meenemen:
– Spulletjes om te verkopen op Marktplaats. Je mag ook iets maken zoals cupcakes, armbandjes om te verkopen. Graag alle spullen die over zijn weer mee naar huis nemen, zodat SJV niet opdraait voor de afvalkosten.

Verder:
– De friet + snacks worden door Eetpaleis ’t Vosje verzorgd. Daghulpen delen het aan alle deelnemers en groepsleiders uit en aansluitend aan de overige daghulpen.
– Alle hobbymaterialen en de groepstassen moeten om 18.00 uur ingeleverd zijn bij de materialentent.
– De groepsleiding wordt dringend verzocht tot het einde van de dag, namelijk tot 18.00 uur, de deelnemers te begeleiden en bij de hutten en/of tenten te blijven. Bier en andere alcoholische versnaperingen zijn pas toegestaan na de afsluiting en als alle kinderen zijn opgehaald.

Na 18.00 uur is de KinderVakantieWeek officieel afgelopen. De feestavond (tot 23.00 uur) is te bezoeken op eigen gelegenheid. Onze bar is geopend vanaf 15.00! Kom gezellig langs voor een drankje, een hapje, een dansje en wat te kletsen!

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Kom zoveel mogelijk op de fiets

Share This