Informatie donderdag KVW

Groep 1 t/m 18:
De ‘pas op de plaats’ activiteit is een activiteit welke u als ouder of verzorger met uw kind(eren) alleen gaat doen zonder begeleiding van ons. SJV faciliteert de locatie en de activiteit, maar of u daaraan wilt deelnemen is geheel aan u. Het is niet verplicht. Let op dat als je je als hulp hebt aangeboden deze dag dat je voor oppas zorgt.

Perron 3 opent haar deuren voor de film. Welke film is nog een verrassing, maar geschikt voor kinderen t/m 6 jaar. Ieder kind is met 1 ouder of verzorger welkom. 

Koffie, thee en fris is voor eigen rekening beschikbaar bij de bar. Tip: neem als ouder een aantal kinderen mee! Gezellig en het biedt mogelijkheden voor de ouders die op deze dag op een andere locatie van de KinderVakantieWeek moeten helpen. 

De toegangskaarten zijn op woensdag aan het einde van de dag te verkrijgen bij de coach van uw groep. Zij heeft een lijst waarop bijgehouden wordt welk kind al kaartjes heeft opgehaald. Kaartjes vergeten op te halen? Het kan ook nog bij aanvang van de film in Perron 3.

Komt u met de fiets? Voor de verkeersveiligheid adviseren wij u om bij het zebrapad naast Perron 3 af te stappen en lopend over te steken. Parkeren kan op de daarvoor bestemde plekken. Namens Perron 3 en de Gemeente Den Bosch bij voorbaat dank hiervoor.

Groep 19 t/m 42
Donderdag heeft groep 3-4 een Kleur en Speurdag bij SJV. De kinderen verzamelen bij hun hut. De dag zal bestaan uit 3 activiteiten:
1. een speurtocht. Belangrijk hiervoor dat de groepsleiding een digitaal fototoestel (of telefoon) heeft met een mogelijkheid om foto’s uit te lezen.
2. een knutselworkshop. Belangrijk voor deze activiteit: oude kleren! En ook is het handig als de hamer weer meegaat.
3. een muziek workshop. Voor deze activiteit is alleen goede zin nodig! 

Meenemen:
– lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig)

Groep 43 t/m 90:
Meenemen:
– lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig)

Verder:
– Verzamelen en ophalen bij de vlag in de kleur van je groep en groepsnummer.

Nachtspel groep 8:
Aan het begin van de week is de groepsleiding voor het nachtspel ingedeeld en na gebeld. Ben jij niet gebeld dan danken we jou voor het opgeven maar hadden we teveel hulpen. Wij proberen dit uiteraard eerder te melden.

Alle deelnemers worden (gefaseerd) naar een geheimzinnige locatie gebracht, alwaar een spannend nachtspel begint. Na afloop van het spel worden alle deelnemers teruggebracht naar het SJV-gebouw. Hier worden zij in de gelegenheid gesteld om iets te eten en te drinken. Na het nachtspel en wanneer er gegeten en gedronken is, mogen (moeten) de deelnemers opgehaald worden.  SJV laat niemand zonder begeleiding van een volwassenen vertrekken. Als alle deelnemers vertrokken zijn kunnen zij, maar ook alle groepsleiders, ‘nachthulpen’ en SJV’ers van hun nachtrust gaan genieten.
De indeling van het nachtspel hangt op donderdag bij de wipe out en bij het SJV-gebouw.

Er is een beperkte aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Kom zoveel mogelijk op de fiets!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This