Groep 1 t/m 22: Pas-op-de-plaats-activiteit (film kijken in Perron-3)
De ‘pas op de plaats’ activiteit is een activiteit welke u als ouder of verzorger met uw kind(eren) alleen gaat doen zonder begeleiding van ons. SJV faciliteert de locatie en de activiteit, maar of u daaraan wilt deelnemen is geheel aan u. Het is niet verplicht. Let op dat als je je als hulpouder hebt aangeboden deze dag, dat je voor oppas zorgt of een andere ouder die uw kind meeneemt naar de film.

Perron-3 opent haar deuren voor voor een kinderfilm, die om 10.30 start. Welke film is nog een verrassing, maar deze is geschikt voor kinderen t/m 6 jaar. Ieder kind is met één ouder of verzorger welkom. Meerdere kinderen onder begeleiding van één ouder is ook toegestaan.

Koffie, thee en fris is voor eigen rekening beschikbaar bij de bar. Tip: neem als ouder een aantal kinderen mee! Gezellig en het biedt mogelijkheden voor de ouders die op deze dag op een andere locatie van de KinderVakantieWeek helpen. 

De toegangskaarten zijn op woensdag aan het einde van de dag (na de Wipe-out) bij het informatiepunt (locatie wordt nog bekend gemaakt). Het kan ook nog bij aanvang van de film in Perron-3.

Komt u met de fiets? Voor de verkeersveiligheid adviseren wij u om bij het zebrapad naast Perron-3 af te stappen en lopend over te steken. Parkeren kan op de daarvoor bestemde plekken. Namens Perron-3 en de Gemeente Den Bosch bij voorbaat dank hiervoor.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Groep 23 t/m 46: Studio Sport (sportcomplex Gryphons, Groote Vlietlaan 61)
Donderdag heeft groep 3-4 een Sportdag op de planning staan, op het terrein van Honk- en Softbalvereniging De Gryphons! (informatie over deze activiteit volgt zsm mogelijk op deze pagina)

Meenemen:
– lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig)
– sportschoenen / schoenen die fijn lopen

—————————————————————————————————————————————————————————-

Groep 47 t/m 92: Wipe-out (Gryphons-terrein)
Voor de bovenbouw staat vandaag de Wipe-out op de planning! Alle springkussens en stormbanen staan klaar en ook het water is ruim op voorraad. 

Meenemen:
– lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig)
– zwemkleding onder de kleding, een set droge kleding en een handdoek (ook voor de groepsleiding)

Verder:
– Tussen de onderdelen en gedurende de middagpauze is het NIET toegestaan om actief te zijn op de springkussens/spellen.
– Volg altijd de aanwijzingen van de daghulpen bij de spellen op. Zij zijn hier speciaal over gebrieft.
– Let op! De groepen 73 t/m 92 zijn alleen vóór de middagpauze bij Gryphons. ‘s Middags hebben zij een andere activiteit op het Johan van Vladerackenpark.

Verzamelen gebeurt op de parkeerplaats van Gryphons bij de vlag en kleur van je groep en groepsnummer.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Groep 73 t/m 92: SJV Golddiggers (Johan van Vladerackenpark)
Schoolgroep 7 en 8 speelt na de middagpauze het SJV Golddiggers spel! 

Om 12:45 uur start op het Vladerackenpark het uitdagende SJV-Golddiggers programma. Tijdens dit programma zijn escape-room-achtige elementen aanwezig en moeten de groepen met elkaar samenwerken om de opdrachten op te lossen. Als zij dachten dat ze een rustige middag tegemoet gingen, dan hebben zij het helemaal bij het verkeerde eind. Deze spellen zijn zeker niet gemakkelijk en zullen het uiterste van ze vergen.

Elke afgeronde opdracht levert de groepen Sjevkes-geld op. Probeer de meeste Sjevkes bij elkaar te verzamelen, want daar kun je nog wel eens wat aan hebben…

Meenemen:
–        Eten en drinken (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor ouders aanwezig)

Verder:
–        Groep 7 & 8 moet ’s middags van de Gryphons naar het Johan van Vladerackenpark. Kom daarom op de fiets!
–        Als afsluiting maken alle kinderen een vlog! Heb je daar speciale kleding of andere accessoires bij nodig, neem die dan mee!

—————————————————————————————————————————————————————————-

Nachtspel groep 8: groep 83 t/m 92
Aan het begin van de week is de groepsleiding voor het nachtspel ingedeeld en na-gebeld. Ben jij niet gebeld? Dan danken we jou voor het opgeven, maar hebben we je hulp niet nodig. Wij proberen dit uiteraard eerder te melden

Alle deelnemers worden (gefaseerd) naar een geheimzinnige locatie gebracht, alwaar een spannend nachtspel begint. Na afloop van het spel worden alle deelnemers teruggebracht naar het SJV-gebouw. Hier worden zij in de gelegenheid gesteld om iets te eten en te drinken. Na het nachtspel en wanneer er gegeten en gedronken is, mogen (moeten) de deelnemers opgehaald worden. SJV laat niemand zonder begeleiding van een volwassenen vertrekken. Als alle deelnemers vertrokken zijn kunnen zij, maar ook alle groepsleiders, ‘nachthulpen’ en SJV’ers van hun nachtrust gaan genieten.
De tijds- en groepsindeling voor het nachtspel hangt op donderdag bij de Wipe-out en bij het SJV-gebouw.

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op de locaties. Kom zoveel mogelijk op de fiets!

Share This