Vandaag zitten de groepen op 3 verschillende locaties:

 • ‘t Kwekkeltje en de Parkweg (dit wordt gezien als één locatie) – groepen 1 t/m 34
 • SJV-terrein Mimosastraat – groepen 35 t/m 72
 • Bossen van Maliskamp – groepen 73 t/m 92

Tussen de locaties zit 15 minuten in zowel de start- als de eindtijd. 

Groepen 1/m 34
De kinderen worden om 10.00 verwacht bij ’t Kwekkeltje voor een dag vol piratenknutsel- en spelplezier. De groepen worden hiertoe verdeeld over speeltuin ’t Kwekkeltje en het grasveld aan de Parkweg. Halverwege de dag wisselen de groepen van locatie. Om 14.30 kunnen alle kinderen weer worden opgehaald bij ’t Kwekkeltje.

Groepen 35 t/m 82
Om 9.45 uur worden de groepen verwacht voor de Crazy TV op het SJV-terrein. Hier gaat een deel van de groepen aan de slag met uitdagende workshops. De andere groepen lopen naar een nabijgelegen locatie voor een spelprogramma-op-maximaal-tempo. Om al het plezier eerlijk te verdelen, ruilen de groepen halverwege van locatie. Om 15.00 uur vertrekt iedereen vanaf het SJV-terrein naar huis. 

Groepen 83 t/m 92
De survival staat deze dag centraal in de bossen bij Sportpark Maliskamp. Ieders kracht, slimheid, uithoudingsvermogen en flexibiliteit worden getest. De kinderen worden hiervoor om 9.30 uur verwacht en het programma duurt tot 14.45 uur.

Belangrijk voor alle groepen:
Verzamelen is bij de kleur van je schoolgroep en vervolgens het groepsnummer. Dit geldt ook aan het einde van het programma
Daghulpen melden zich bij de ingang van de locatie, waar zij horen wat hun taak voor die dag is. 

 • Meenemen:
  lunchpakketje (ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders aanwezig)
 • Extra meenemen voor survival:
  – oude sport- of andere stevige dichte schoenen (geen slippers, sandalen, water- of surfschoenen) aangezien de bodem van de Wetering niet vrij is van o.a. glas. Zonder goede schoenen kun je niet meedoen!
  – zwemkleding onder de kleding, een set droge kleding en een handdoek (ook voor de groepsleiding)

Belangrijk voor de survival:
– niet roken in de bossen
– na survival goed controleren op tekenbeten
– groepsleiding dient er op toe te zien dat er tussen de onderdelen en gedurende de pauze het niet toegestaan is om actief te zijn op de toestellen
– parkeren op de parkeerplaats van Hockeyclub Maliskamp

Share This