Prom Night

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijden

29 jun 2019
19:30-22:30

Locatie

Partycentrum De Kentering
Dorpsstraat 54
5241 ED Rosmalen


 

De SJV-disco voor groep 7 en 8 is altijd een groot succes. De groep 8-leerlingen zullen met pijn in hun hart afscheid nemen van deze leuke activiteit. Maar SJV wil nog eenmaal iets spectaculairs voor hen organiseren. De zaal is gereserveerd, de DJ’s hebben hun set al klaar en de fotografen staan te trappelen! Ga op zoek naar een mooi pak of een adembenemende jurk want Prom Night is dé afsluiting van je basisschooltijd.

De inschrijving is gesloten. Wij gaan alle polsbandjes tellen en bij alle scholen afgeven. Via de leerkrachten krijgen de kinderen hun entreebewijs voor de Prom Night. Doe deze om je pols als je naar de Prom komt en je mag naar binnen. Betalen kan aan de deur op de avond zelf. Het feest is alleen toegankelijk voor groep 8-leerlingen van de Rosmalense basisscholen. Hier wordt streng op gecontroleerd.

De entreeprijs voor de Prom Night is €5 en snoep kost zoals gewoonlijk €0,50. Het drinken is op deze avond €1.

Voor de aanrijroute voor de Prom Night verzamelen we bij de parkeerplaats van de oude Aldi om daarna via de Raadhuisstraat over de Driesprong de Dorpstraat in te rijden, het verkeer wordt weggeleid via de Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat. Vanwege de veiligheid zijn enkel voertuigen toegestaan die voldoen aan de richtlijnen van wegenverkeerswet. Door werkzaamheden aan het einde van de Dorpsstraat zullen we tijdens de Prom Night gebruik maken van een noodweg van steenslag.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This