Paasspeurtocht – GAAT NIET DOOR

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijden

11 apr 2020
13:00-15:30

Locatie

SJV Rosmalen
Mimosastraat 1
5241XT Rosmalen


Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt ook de komende activiteiten af te zeggen. Dit betekent dat de paaspeurtocht van 11 april en de themadisco van 17 april niet doorgaan. Hoewel we voor beide activiteiten al veel hebben voorbereid, gaat een ieders gezondheid voor alles. Dit betekent dat we zoveel als mogelijk ‘bevriezen’ voor volgend jaar en nu met pijn in het hart vooruitkijken naar betere tijden.
 
We houden jullie op de hoogte!

Afgelasting SJV-activiteiten tot 1 september

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overheid steeds strengere en meer langdurige maatregelen neemt in de strijd tegen het coronavirus. Omdat de veiligheid en gezondheid van ouders en kinderen voor SJV prioriteit hebben, volgen we de berichtgeving hierover op de voet. 

Alle activiteiten waarvoor een vergunning moet worden aangevraagd zijn tot 1 september afgelast. Dit betekent dat het SJV-seizoen van 2019-2020 erop zit en wij geen activiteiten meer organiseren.  

Deze situatie valt ons heel zwaar. Echter, het is nu belangrijk er alles aan te doen om het virus onder controle te krijgen. En houden. Over een tijdje kunnen we jullie weer verblijden met leuk SJV-nieuws en nog beter: dan kunnen we jullie weer zien! Tot het zover is, hopen we dat jullie goed op jezelf, familie en vrienden passen.
Ben lief voor elkaar! 

 

Popup afsluiten!

Share This