SJV | Disco

Voor kinderen van groep 7 en 8

Ook dit jaar organiseren we met veel plezier de maandelijkse SJV Disco’s voor groep 7 en 8! Deze disco’s vinden plaats in ons eigen pand: de ene week voor groep 7, de andere week voor groep 8. Deze disco’s hebben telkens een thema, wat de meest verrassende outfits oplevert!

Zie de TIMETABLE onderaan de pagina voor data en thema’s!

De disco’s starten om 19.30. De disco eindigt voor groep 7 om 22.00, voor groep 8 om 22.30. Later komen mag, eerder weggaan mag ook, mits het kind bij de deur door de ouder wordt opgehaald. Een half uur voor het einde van de disco sluit de deur en gaat niemand naar buiten voor het einde van de disco.

 

Nadat de aanmelding heeft plaatsgevonden, zijn er twee momenten dat de FOTO genomen kan worden die op de pasjes worden gedrukt. De foto wordt genomen in ons pand aan de Mimosastraat. Deze data is: woensdag 10 januari tussen 18.30 en 20.30. Het pasje wordt hier meteen afgerekend. De kosten daarvoor zijn €3. Na de foto-momenten worden de pasjes gedrukt, en deze kunnen worden opgehaald tijdens de eerste disco.

———————————————————————————

Elk jaar aan het begin van het schooljaar is er een inschrijfperiode om een pasje te bestellen. Houd daarom altijd goed onze site in de gaten. Ook via Facebook en Twitter wordt de inschrijfperiode gemeld.

Vrijwilligers Disco Avonden gezocht!

Aanvullende informatie

Tijdstip Disco: 19.30-22.00/22.30 uur                       (hulpen 19.00 uur aanwezig)

Discopasje € 3,- (eenmalig voldoen)
Entree € 2,- per disco
Consumptie € 0,50
Snoep/chips € 0,50

We raden aan om niet meer dan € 5,00 (waarvan € 2,00 entree) mee te geven. 

We zien uit naar weer een gezellig discoseizoen!

Huisregels

Om de disco voor iedereen gezellig te houden hanteren we (strikt) een aantal huisregels:

  • Zonder pasje geen toegang (als je pasje kwijt is, kan je voor aanvang van elke disco een nieuw pasje aanvragen bij de deur );
  • De disco begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00/22.30 uur;
  • Je mag wel later komen, maar je mag niet eerder naar huis, tenzij je door je ouders/verzorgers wordt opgehaald (een half uur voor het einde van de disco sluit de deur en wordt niemand opgehaald, tot het einde van de disco);
  • Niet roken en geen alcoholische drank (ook niet meebrengen);
  • Aanstekers / lucifers, sterretjes en fluoriserende artikelen zijn verboden;
  • We verkopen frisdrank / sap, chips en snoep;

Bij slecht gedrag, worden de ouders of verzorgers op de hoogte gesteld. Bij herhaling kan de toegang geweigerd worden.

Zie jij ook graag blije kindergezichten?

Word dan vrijwilliger bij SJV. Al jaren draait SJV op de inzet van een groot netwerk van lokale vrijwilligers. Ook jij kunt samen met ons zorgen voor die super leuke activiteiten.

Nieuwsbrief

Dat was ‘m alweer, de 44e SJV KVW! Het was een geweldige week voor ons, en we willen graag alle hulpen bedanken voor hun inzet. Zonder jullie hulp is het niet mogelijk. Wij kijken alweer uit naar volgend jaar, en hopen jullie dan graag allemaal weer te zien! We hebben genoten! pic.twitter.com/Ro7N…

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This