SJV | De Kinderfeesten

De opwarmer voor jonge carnavalsvierders
Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt om deze activiteit af te lasten.
Lees hier waarom!
 
We houden jullie op de hoogte!

 

De zaterdag voor het carnaval losbarst, op zaterdag 15 februari, vindt het vertrouwde Zandhazendurpse kindercarnaval (De Kinderfeesten) weer plaats.

In Partycentrum De Kentering aan de Dorpsstraat in Rosmalen zullen om 14.00 uur De Kinderfeesten losbarsten. De deuren gaan om 13.30 uur open.

De dansgardes dansen de sterren van de hemel en ook de nieuwe Jeugdprins zal met zijn jeugdraad van XI het feest uitbundig meevieren.

We maken er muzikale, gezellige middag van, samen met een aantal speciale gasten. We hebben maar één doel: het jonge publiek laten stralen!

De organisatie is in handen van SJV Rosmalen en de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval. Voor alle kinderen van de basisschool hebben we een leuke middag in petto met onder meer spelletjes, muziek, ranja, frietjes en een presentje! Voor de ouders is de bar geopend, dus wees van harte welkom.

Kaarten (€5,- per kind) zijn verkrijgbaar bij Profile Maurice van Hassel, Dorpsstraat 29 te Rosmalen (graag contant gepast betalen). Kaarten zijn op zaterdag 15 februari ook te koop aan de kassa van De Kentering. Ook hier dient contant en gepast betaald te worden. Ouders hebben gratis toegang.

De Kinderfeesten eindigen om 17.00 uur.

Meer informatie over het gehele carnavalsprogramma van Zandhazendurp vindt u op www.zandhazendurp.nl

 

Zie jij ook graag blije kindergezichten?

Word dan vrijwilliger bij SJV. Al jaren draait SJV op de inzet van een groot netwerk van lokale vrijwilligers. Ook jij kunt samen met ons zorgen voor die super leuke activiteiten.

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Afgelasting SJV-activiteiten tot 1 september

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overheid steeds strengere en meer langdurige maatregelen neemt in de strijd tegen het coronavirus. Omdat de veiligheid en gezondheid van ouders en kinderen voor SJV prioriteit hebben, volgen we de berichtgeving hierover op de voet. 

Alle activiteiten waarvoor een vergunning moet worden aangevraagd zijn tot 1 september afgelast. Dit betekent dat het SJV-seizoen van 2019-2020 erop zit en wij geen activiteiten meer organiseren.  

Deze situatie valt ons heel zwaar. Echter, het is nu belangrijk er alles aan te doen om het virus onder controle te krijgen. En houden. Over een tijdje kunnen we jullie weer verblijden met leuk SJV-nieuws en nog beter: dan kunnen we jullie weer zien! Tot het zover is, hopen we dat jullie goed op jezelf, familie en vrienden passen.
Ben lief voor elkaar! 

 

Popup afsluiten!

Share This