SJV | De Kinderfeesten

De opwarmer voor jonge carnavalsvierders

De zaterdag voor het carnaval losbarst, op zaterdag 15 februari, vindt het vertrouwde Zandhazendurpse kindercarnaval (De Kinderfeesten) weer plaats.

In Partycentrum De Kentering aan de Dorpsstraat in Rosmalen zullen om 14.00 uur De Kinderfeesten losbarsten. De deuren gaan om 13.30 uur open. 

De dansgardes dansen de sterren van de hemel en ook de nieuwe Jeugdprins zal met zijn jeugdraad van XI het feest uitbundig meevieren.

We maken er muzikale, gezellige middag van, samen met een aantal speciale gasten. We hebben maar één doel: het jonge publiek laten stralen!

De organisatie is in handen van SJV Rosmalen en de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval. Voor alle kinderen van de basisschool hebben we een leuke middag in petto met onder meer spelletjes, muziek, ranja, frietjes en een presentje! Voor de ouders is de bar geopend, dus wees van harte welkom.

Kaarten (€5,- per kind) zijn verkrijgbaar bij Profile Maurice van Hassel, Dorpsstraat 29 te Rosmalen (graag contant gepast betalen). Kaarten zijn op zaterdag 15 februari ook te koop aan de kassa van De Kentering. Ook hier dient contant en gepast betaald te worden. Ouders hebben gratis toegang.

De Kinderfeesten eindigen om 17.00 uur.

Meer informatie over het gehele carnavalsprogramma van Zandhazendurp vindt u op www.zandhazendurp.nl

 

Zie jij ook graag blije kindergezichten?

Word dan vrijwilliger bij SJV. Al jaren draait SJV op de inzet van een groot netwerk van lokale vrijwilligers. Ook jij kunt samen met ons zorgen voor die super leuke activiteiten.

Nieuwsbrief

@NoutvBeckhoven Wij hebben er ook van genoten Nout! We mochten vandaag gewoon ongegeneerd weer een keer in de plassen stampen totdat we nat waren tot op onze onderbroek! #onderbroekenlol #sjvkvw2019

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nodige info direct in je mailbox!

Share This