SJV | Kabouterbos

Feest in het Kabouterbos!
Door de recente ontwikkelingen en de, wederom, aangescherpte richtlijnen van het RIVM zien we ons genoodzaakt om deze activiteit af te lasten.
Lees hier waarom!
 
We houden jullie op de hoogte!
 

Ieder jaar in oktober (zie agenda voor exacte datum) organiseert SJV “Het Kabouterbos”. Een prachtige wandeling samen met de kabouters door het bos langs een route vol spelletjes en activiteiten!

Alle peuters en kinderen tot en met groep 4 zijn van harte welkom in het SJV-gebouw aan de Mimosastraat, en neem gerust je vriendjes, ouders, opa en oma mee!

De kassa is geopend van 12.00 tot 14.30 en de entree per kind bedraagt €3,00 (begeleiding gratis).

Oh ja, om te voorkomen dat het te druk wordt, hebben de kabouters de volgende indeling gemaakt:

  • 12.00-12.30 uur: De Overlaet, De Vlieger, De Borch, Jeroen Bosch
  • 12.45-13.15 uur: De Troubadour, De Hobbit, De Wittering, De Hoven, ’t Sparrenbos
  • 13.30-14.00 uur: D’n Krommenhoek, ’t Ven, De Sprong, De Groote Wielen en De Masten
  • 12.00-14.30 uur: peuters

Komt het tijdstip niet zo goed uit, dan is het geen probleem om een ander uurtje te kiezen.

 

Nieuwsbrief

Het Poppenconsultatiebureau van vandaag gaat helaas NIET door. Het RIVM en de GGD adviseren ons om geen risico te nemen met de gezondheid van de poppenmama’s en knuffelpapa’s en het evenement af te gelasten. Dit advies volgen we op. pic.twitter.com/FOeQ…

Afgelasting SJV-activiteiten tot 1 september

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overheid steeds strengere en meer langdurige maatregelen neemt in de strijd tegen het coronavirus. Omdat de veiligheid en gezondheid van ouders en kinderen voor SJV prioriteit hebben, volgen we de berichtgeving hierover op de voet. 

Alle activiteiten waarvoor een vergunning moet worden aangevraagd zijn tot 1 september afgelast. Dit betekent dat het SJV-seizoen van 2019-2020 erop zit en wij geen activiteiten meer organiseren.  

Deze situatie valt ons heel zwaar. Echter, het is nu belangrijk er alles aan te doen om het virus onder controle te krijgen. En houden. Over een tijdje kunnen we jullie weer verblijden met leuk SJV-nieuws en nog beter: dan kunnen we jullie weer zien! Tot het zover is, hopen we dat jullie goed op jezelf, familie en vrienden passen.
Ben lief voor elkaar! 

 

Popup afsluiten!

Share This